22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@rintintin Hayır denemedim
-
Hukuk ve maliyede son hafta konu tekrari yaptiktan sonra boyle her konuyu 20 30 soruda, bir dersi 60 70 soruda tamamen tekrar edecek cikmis sorular kitabi var mi ?
-
Arkadaşlar pelikan monopol pegem yada murat dışında farklı deneme önerisi olan var mı? Murat çözüyorum şu an ..
-
Arkadaşlar Kamu Yönetimi için not var mı?
-
@aroma Murat a başladım ben de Pegem e göre net düşüşü yaşadım siz de zorlandınız mı acaba
-
@rybczynski2 murat rezalet otesi vallahi. Cok garip sorular var gayet normal dususun olmasi.
Savasin muhasebesi
Muradin komplesi
Pelikanin da bir kismi
sıkintili biraz. -
@rybczynski2 bende geçen yılın murat öğrencisydm. Ancak bu yıl dışardan denemesini alıp çözdüm ilk 3 de sıkıntı yok hocam.Sorun nedir sizce
-
@lucasinemmisi Savaşı bu sene çözmedim geçen sene çözmüştüm kitapçıklarda basım hataları çoktu o biraz konsantrasyon bozuyordu ama en son 10 denemenin ortalamasını almıştım KPSS de o civarda net yaptım.
Pelikan çözmedim hiç hocam -
@rybczynski2 murata alışkanlık var acaba farklı bi yayın mi alsam diye sordum bende ancak muratın şu anki sıkıntısı son anayasa değişikliği alınmams olması bence
-
@aroma Hocam toplamda 10-15 civarı ayrıntı mı desem aşırı kasıntı mı desem tanımlamakta zorlandığım soru gözlemledim elbette bu benim eksikliğimden kaynaklanıyor olabilir.
Ortalama pegem netlerimden 10-15 net civarı düşüş yaşadım ilk 2 denemede o yüzden merak ettim bu kadar dalgalı olması normal mi diye -
@aroma monopol öneriliyor ama çözmediyseniz bi bakın yorumlara
-
@rybczynski2 ben de muratın denemelerinde zorlandım özellikle hukukta. Pelikanla murat arasinda baya fark var netlerimde
-
@tudisiar Önceki sayfalarda da konuşulmuş ben yeni gördüm genel olarak bi zorlanma var galiba hocam
-
@rybczynski2 aynen murata kolay diyeni pek duymadım
-
@rybczynski2 pegem de ortalama kaç net yapıyorsunuz hocam?
-
@lucasinemmisi sizin önerdiğiniz en iyi deneme hangisi hocam ozaman çözdükleriniz arasında ?
-
benim hocam, süvari, uzman kariyer, 657 yayınlarını çözenler yorum yaparsa sevinirim arkadaşlar özellikle benim hocam ve 657 yayınlarını övenler var sınav formatında diyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@yigido89 valla hocam ben soyle yapiyorum: bu bahsi gecen denemeleri cozuyorum sacma soru gorur gormez ustumu cizip, ne demek, ne sormak istedigini anladiktan sonra zamandan dusuyorum. Cok da bilgim yok acikcasi ama piyasada baska da deneme yok cok fazla.
-
Haydi biraz rekabetle ortam şenlensin: Pelikan 2018 deneme 3 iktisattan 20 gorene seref sozu 1 adet pentel versatil kalem alacagim yardirin (amac tamamiyle tesvik, kimseye ustunluk taslama amacim yoktur ya da birilerinin kalem icin bir seyler yapacagini iddia etmiyorum, elestirecekler bir adim geride kalsinlar)
-
@lucasinemmisi sizce pelikanin maliyesi nasil:) zorluk kolaylik??