Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
p 33 93,08 sıralama 55. Buda istediğim kurumlardan biri. Örneğin bir yığın müfettişlik sınavı açıldı hiçbirine başvurmadım. Sebebi belli müfettişlik veya denetmenlik istemiyorum ( Sayıştay hariç Hedefim Ankarada merkez uzmanlık bu sınavda da yer alacağız inşallah. Şimdiden başarılar ve hayırlısı diyorum.
-
İstediğin 3 grubu seçme olayı güzelmiş. Keşke sınavları klasik olan diğer kurumlar da böyle yapsa. :)))
-
Diplomanin asli veya baskanlikca onayli ornegi deniliyor.sadece ankarada mi onaylatabilecegiz diplomayi?
-
Yüksek puanlı arkadaşlar, Çevre Şehircilik ve TCDD sınavlarıyla aynı gün olduğundan herkes bir tek sınava girebilecek ve bu nedenle bu iki sınavdan başvurup da girmeyeceğiniz varsa henüz listeler belli olmadığı için kurumlara dilekçeyle başvurup listeden sizi çıkarmalarını isteyebilirsiniz. Bir kurumu kazandığımda Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığına bizzat gidip sınavı yapan yere dilekçe verip henüz listeler kesinleşmeden adımı sildirtmiştim. Böylece listeye sınava giremeyecek olan birisi girmişti ve bu hareketim forumda takdirle karşılanmıştı. Lütfen benzerini siz de yapın, insanların sınava girmesini sağlayıp onlara ümit verin...
NOT: Bu yazdıklarım tüm bu sınavlara kıl payı girebilecek puanı olan adayları kapsamaz. Yani yazdıklarım 90 ve üzerinde bir puanla sınava başvuran ve bu 3 sınavdan istediği birine rahatlıkla girebilecek adaylar için geçerlidir.
-
e-devletten diploma kabul ediliyor mu yoksa illa noter onaylı mı lazım?
-
87.5 kurtarırmı sizce arkadaşlar ?
-
Diplomayı üniversiteden onaylatsak olur değil mi ?
-
@maxmin benim ilandan anladığım olmuyor ama aramak lazım kurumu hocam
-
@hadinbahım inmez oraya ama başvur
-
@maxmin ben kurum onayı/noter onayli denilen her yere Uniden asli gibidir gönderdim ve kabul edildi.. Notere para yetişmez
-
Heralde sınavına girmek isteyipte giremedigim kurumlar listesinde bir yerdir KİK sınavı. Geçmiş yıl sorularına ulaşırsaniz çok ağır bir sınavda yapılmıyor. Kazanan içinde güzel bir kariyer imkanı vaadediyor.
-
Kurumu aradim sadece baskanlik ve noter onayli olabiliyor ya da diplomanin aslini gonderin biz size sonra gondeririz dediler
-
Bu yuzden 88,002 ile 395. Siradayim sizce basvurmali miyim bu kadar teferruati varken?@pareto_wilfredo
-
@terkiphatasi ilgili üniversitenin kendi yapmış olduğu "Asli gibidir"i sordunuz mu
-
@terkiphatasi yok artık güvenip gönderemem diplomanın aslını, gelip gelmeyeceği belli değil zaten 89,2 yle düşük ihtimal gibi geliyor 160 kişiye girmek
-
@buhara arkadaslar sizin endiseleriniz merak ettikleriniz neyse benimde o oldugu icin sordum tabiki arayip sorabilirsiniz
-
@terkiphatasi Sana lafimiz yok zaten kardeşim. İşsiz insanlara masraf çıkaranları anlayamıyoruz sadece
-
Surekli aransa kurum e devlet de kabul edilir belki en kötü Universite onayi kabul edilir
-
@brzezinski katılıyorum hocam bunu esnetebilme şansımız olmaz mı acaba edevlet ya da ilgili üniversite onaylı yeterli olsa
-
@maxmin, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@brzezinski katılıyorum hocam bunu esnetebilme şansımız olmaz mı acaba edevlet ya da ilgili üniversite onaylı yeterli olsa
Acaba bimere cimere falan yazsak mı forum olarak çünkü her sınavda aynı şey yorulduk gerçekten. Hem diploma olayı hem posta durumu gerçekten büyük masraf oluyor her ay. Zaten sınavlar mülakata hep Ankara'da yakın bir ilde yaşamama rağmen bir sürü masraf oluyor uzaktan gelenlere Allah yardım etsin.