Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@antimülakat kesinlikle katılıyorum. adayın başarılı olması için elinden geleni yapmış kurum. 8 kavramdan 4ünü seç, 4 sorudan da ikisini seç. kimseyi eleyemezsin bu anlayışla. ilk 32 nasıl belirlenecek çok merak ediyorum
-
@zenginmemur hocam kusura bakma dünden beri foruma mesaj yazamıyorum yeni düzeldi. İktisat için Zeynel dinlerin 3 lü setinden çalışıyorum birde liderin KPSS setinin kitabından çalışım ilk. Hukukta aynı şekilde liderin seti artı testleri, dönüşüm kamu-özel bu kadar ben az kaynak taraftarıyım fazlası kafa karıştırıyor.
-
@maxmin hiç bilmiyorum ki keşke olsa bence de
-
Geçmiş sınavlar kaç günde açıklanmış acaba
-
Bu kurumda işler çok uzun sürmüyor gibi hatırlıyorum
-
Son sınav 1 ay gibi bir sürede açıklanmış zannederim. Hukuk kısmıyla beraber en fazla 200 kağıt okunacak. Umuyorum önümüzdeki hafta sonuçlanır.
-
2015te yapılan sınav 14 kasımda yapılmış 12 ocakta açıklanmış. unutup diğer sınavlara çalışcaz artık napalım.
-
12 ocakta mulakat sonuçları açıklanmış diye biliyorum bir forum sitesinde konularla ilgili tarihleri takip etmiştim. ama yanılıyorda olabilirim.
-
@qmos memurlarda baktım ben de 12 ocak yazılı açıklama tarihi diye düşündüm yine bi bakayım
-
@qmos dediginiz gibi olmuş 7 aralıkta yazılı, 12 ocakta da sözlü sınav sonuçları açıklanmış. Yani 3 haftada açıklanmış bu hafta da 3. Hafta, bu hafta veya gelecek hafta açıklanır diye umuyorum.
-
Diğer sınav da klasik miydi acaba? Klasik daha geç açıklanacaktır malesef
-
@hiktisatci klasikti. Ben de bu haftadan umutluyum, kurumu pazartesi aradım ben bilgimiz yok sınav komisyonu bilir dediler. Tekrar aramak fayda eder mi acaba?
-
@hiktisatci klasikmiş o da
-
Kik geçmiş dönemlerde süreci oldukça kısa tutan kurumlardan bir tanesiydi. Umarım bu sınavda da aynı hassasiyeti gösterir.
-
Önceki sınavı 3 haftada açıklamışlar, 4. Haftaya girdik bakalım bu hafta açıklanacak mı? Arayıp soran oldu mu hiç
-
Arkadaşlar kurumda olan arkadaşla konustum da kağıtların %90ı bitmiş imza falanıda sayarsak perşembeye açıklanır dedi ama bu hafta açıklanacakmış.
-
@ecinar oha ben şok. Kardeş yüreğim ağzıma geldi ne ettin sen şimdi bizi uykusuz bırakacan
-
@sınavuzmanyrd hayırlısı olsun kardeşim artık bekleyip göreceğiz
-
@ecinar Ya çok erken daha. Söyle açıklamasınlar alışırız sonra
-
@ecinar inşallah güzel sonuçlar alırız hocam baya yüksek kapatıcak gibi hayırlısı bu arada mülakatları ne kadar süre sonra yapıyor kurum geçmiş alımları baz alırsak