Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@buhara ivedik yazıyor metro+ring gerekecek en iyi ihtimalle, ya da dolmuş. Pek bilmiyorum ilk defa duydum.
-
@genclerbirlikli Sen bile ilk defa duyduysan
-
@buhara aynen hocam bir ankaralı olarak yerine bakayım da aştiden tarif edeyim bi
-
Haritadan baktım yenimahalle metro durağının dibinde. Aştiden gelecek arkadaşlar Ankaray'la Kızılay'a gelin, Batıkent yönüne giden metroya geçin Yenimahalle durağında inin, İvedik Caddesi yazması aldatmasın.
-
@genclerbirlikli Teşekkürler Metroya yakın olması iyi oldu. Ben yine sabah gelcem Ankaraya çünkü. Sınav sanırım aralıksız olcak. Arka arkaya biraz ağır olur sanki
-
Sinavda her oturum 1 saat mi sürecek ??
-
Sınava giricek arkadaşlar hiç ses çıkmıyor napıyorsunuz sağlam hazırlanabildiniz mi yoksa sıkışık takvim sizide vurdu mu
-
@maxmin düzgün çalışamadım. İş teftiştede böyle oldu üstümdeki bu ağır tembelliği atamadım gitti. Bu fırsatlar hep geçmiyor ele diyorum ama gaza gelemiyorum
-
Sınava kalem getirmemiz mi gerekiyor yoksa orada mi verilecek bilgisi olan var mı
-
@sınavuzmanyrd al bendende o kadar hocam bir ağırlık çökmüş gibi
Kalem olayı ilanda yazmıyordu bende merak ettim -
@maxmin bende bilmiyorum ama hem uçlu kalem hem tükenmez kalem aldım yanıma tedbirli gitmekte fayda var.
ayrırcı bende odaklanamayanlardım son günü özel hukukları bıraktım mesela idariyi daha şimdi çalıacağım falan ne olursa artık
-
Arkadaşlar bu sınav giriş belgesini indirdikten sonra wordde tablo sütun genişliği çok küçük açınca fotograf felan da çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Arkadaşlar elinde daha önce KİK sınavında çıkan muhasebe soruları olan var mı ?
-
Emanet bırakıcak bir yer olur mu acaba sınav yerinde ?
-
Ben de hiç çalışamadım maalesef hem sınavlar hem iş çok zor ders çalışmak
-
KİK özel yer dostlar. Bu sınavı iş teftiş, sgk uzmanlık vs. gibi görmeyin. Puanınız gelmiş ise çalışın. Sınavı zor olmuyor gerçekten sonrası hayıflanmayla geçer.
-
@antimülakat hocam sinav yarin
-
@isimsiz işte ufak bi tekrar
-
@isimsiz zaman daralmış son tekrarlar diyelim o zaman
-
Son tekrar diyip geçmeyin, bazen baktığınız yerden gelir ve +10 puan cepte