Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Şu an elimde hem geçici mezuniyet belgesi hem de diplomanın aslı var ama notere para vermek istemiyorum geçici mezuniyet belgesini götürsem sorun olur mu acaba?
-
@dr-melfi elden teslim edecekseniz fotokopi çektirip diplomayla beraber gidin
-
@asımın-nesli hocam teşekkürler. diğer grupların soruları da var mı acaba elinizde?
-
Sorum Ankarayi bilen bir arkadaşa.. Cumartesi is müfettişliği var. Cumadan ankaraya gelicem ve fazla zamanim olmuyacak, KIK belgelerini elden vericen. Sabiha Gökçen-Kamu İhale hattını en basit ve en hızlı nasıl gidebilirim?
-
@buhara havalimanından belko aire binin, aştide inin,aşti önünden geçen gölbaşı dolmuşlarına binin biraz ilerde konya yolu üzerinde zaten kik, bellona ve istiklal mağazası var altında haritadan takip edin dolmuşla tam önünde inersiniz.
-
@genclerbirlikli Teşekkür ederimm
-
@buhara rica ederim
-
@genclerbirlikli teşekkürleer
-
Telefondan başvuru yaparken özgeçmiş kısmına bişey yazilamiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@paretowilfredo pareto hocam, kamu ihale kurumunun ne yaptığını az çok biliyorum da, uzman yardımcıları ne yapar nasıl çalışır kariyeri nereye gider? Şimdi birçok kurum sınav açtı lakin elde somut veriler yok, hepsinin maaşı ek göstergesi aynı zaten. Müfettiş turneye çıkar uzman çıkmaz, buna göre mi tercih yapacaz acaba :))) sizden isteğim bu kurumun artısı nedir. Tcdd ile çakışıyo, sizce hangisini seçeyim? Müfettiş ve uzman çok farklı diyebilirsiniz ama benim hayalim tcdd müfettişliği ya da kik uzmanlığı değildi herkes gibi önüme geldi somut verilerle tercih yapacağım. Uzun oldu biraz, şimdiye kadar burdakiler için yaptığınız herşey için de ayrıca teşekkür ederim yeri gelmişken. İyi akşamlar.
-
@wearenotthesame müfettiş yardımcısı ile uzman yardımcısının maaşı aynı mı kardeş,ben öyle bilmiyorum da, benim de müf. yrd ile uzman yrd çakışıyor, ben de bilmiyorum sizin gibi, ama maaşlar farklı galiba
-
@accosator aynı hocam 4300 tl civarı uzman müfettiş. Yani en azından öyle söylüyolar. Doğru düzgün bilgi yok hiçbiyerde
-
@wearenotthesame ben müf yrd daha yüksek alıyor zannediyordum ama özlük yönünden müf yrd daha iyi galiba çünkü uzm yrd 666 sy khk ya tabi.
-
@wearenotthesame Meslek tanıtımı hazırlayacağım dostum. Ancak kısaca tartışmanıza bir bilgi ile katkı yapayım, Merkez Uzmanı ve Müfettişler Üst kurulda dahi olsa uzmanlar 666 KHK'dan dolayı aynı ücreti alıyorlar. Eşit işe eşit ücret politikası ile Üst kurulların fazladan aldıkları meblağ indirildi. Eski uzmanlar müktesep hak kapsamında yüksek alıyorlar ancak yeniler 666'ya tâbi. 666 Uzmanlar özelinde çıkarılan bir KHK değil tüm 657 kapsamı için eşitlenme söz konusu. Özlük hakları Müfettişler ve Merkez Uzmanları için aynı. Ücret dahil.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim sağol pareto hocam beklemedeyiz
-
arkadaşlar kamu ve özel hukuku birlikte seçebiliyoruz değil mi ?
-
@isimsiz yes
-
Bimer'e yaptığım başvuru sonuçlandı, e devlet üzerinden alınan YÖK mezun belgesi ile başvurabilirsiniz.
"
Bilgi Edinme Hakkı kapsamında Başbakanlık BİMER kanalı aracılığıyla yapmış olduğunuz 20/11/2017 tarihli ve 1701751839 sayılı başvurunuza ilişkin olarak, Kamu İhale Kurumu Meslek Personeli Yönetmeliğinin 8 inci maddesinin birinci fıkra (a) bendinde yer alan; “Yükseköğretim diploması veya geçici mezuniyet belgesinin ya da yurtdışında eğitim görenler için diploma denklik belgesinin aslı veya Başkanlıkça onaylı örneği” hükmü doğrultusunda, aday başvurularında söz konusu belgelerin aslı veya aslı görülmek suretiyle Başkanlığımızca onaylı örneği ya da noter onaylı (ıslak imzalı) sureti veya www.turkiye.gov.tr adresindeki e-Devlet uygulaması üzerinden alınan ve üstündeki barkod numarası ile doğruluğu teyit edilebilen “Yükseköğretim Mezun Belgesi” kabul edilmekte olup, bunun dışında başvuru yapma imkânı bulunmamaktadır.
Bilgilerinize rica olunur" -
Benimde yaptığım başvuru sonucu
-
@kizilderili Başkan e-devlet olur diyorsun yani