Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@guymagduru vallahi öyle hocam, kritik puan olsa neyse de 96 ya hu, birinden birini seç maymun iştahlı olmaya gerek yok giremeyeceksin birine niye boşuna yer işgal ediyosun listede.
-
Hangi alanları seçtiniz arkadaşlar? Özel Hukuk seçen var mı onu merak ediyorum aslında.
-
@murky ben seçtim hocam...
-
@murky bende seçtim neyime güvendim bilmiyorum ama
-
@murky Muhasebe seçen var mı muhasebe
-
@baumol ben seçtim hocam.geçmiş yıllarda ne sormuslar bilginiz var mi
-
@wilfried Hocam kavramlardan sormuşlar. Yani genel olarak maliyet muhasebesi de dahil kavram. Yevmiye kayıt soruları tarzı sorular. Genel bir monografi değil yani
-
@baumol muhasebem iyidir ama kikte muhasebe seçecek cesareti kendimde bulamadım çünkü test soruları dahi baya kaliteli ve zordu klasikleri düşünemiyorum
-
@genclerbirlikli Hacı onu sonradan farkettim Sağlık olsun artık
-
@baumol olan olmuş artık
-
Özel hukuku sorma sebebim medeni usul gibi alan hukukun üstünde bir müfredat içerdiğinden pek tercih edilmez diye düşünmüştüm. Lakin baya da bir seçen varmış. Muhasebeye ve özel hukuka ben cesaret edemedim şahsen.
-
@murky medeni usullü ve icra iflaslı özel hukuku seçenlere de ayrıca helal olsun diyorum burdan
-
@murky medeni usulden soru gelmez ve icradan da sorarlarsa 5 puanlık tanım sorarlar diye düşünüp özel hukuk seçtim. Medeni, borçlar, ticaret ağırlıklı olur diye düşünüyor ve umuyorum
-
@dumbass biraz riskli olmamış mı hocam. hukuk bölümü mezunları da aynı soruları çözeceği düşünülürse çıkabilir bence göz önünde bulundurun.
-
@murky bir de soru seçme opsiyonu verirler diye de düşündüm riskli evet neden kamu seçmedim acaba
-
@dumbass hayırlısı diyelim artık
-
Ben de Kamu+Özel+maliye seçtim. Muhasebe ve iktisatin klasigine cesaret edemedim. HMK ve icranın seçmeli veya az puanlı olması tek dileğimiz
-
Hukuk genelde klasik sınavlarda yapılabilirliği daha yüksek bir alan olduğundan Kamu-Özel Hukuk ve Maliyeyi seçtim. En azından hmk sorsalar bir basit sorarlar diye düşünüyorum. Hmkyı hakimlik sınavlarında bile direk en temel yerlerden soruyorlar. Burda da hmk çıkmama ihtimali var. İcra iflasa gelince bence ondada temel tanımlar var onlar çıkacaktır. Örneğin İhtiyati haciz gibi.
-
Sınav giriş belgeleri yayınlanmış
-
Ankara Maliye Mesleki Eğitim Kursu ne ya. Nasil arkadaşlar merkezi bi yer mi