Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Bir puan daha düşseydi keşke:) o kadar inmiş:) Yalnız bazı arkadaşlar her listedesiniz umarım artık istediğiniz işe girip biraz dinlenirsiniz.
-
0.5 Puanla kaçırdığım 3. Sınav oldu. Diplomamı sağ salim ulaştırsalar bari.
-
@demoklesinkılıcı Evet.. Her hsonu ankaradyz bi halt olsakta kurtulsak artık. Güvenlik soruşturmasını yatarak beklesek
-
@demoklesinkılıcı Amin kardeşim. Yeter artık valla millet yıllarca nasıl dayanıyor. Sgk olsun baumol kaçar
-
-
@demoklesinkılıcı, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@Baumol @Buhara Dediğim gibi istediğiniz işler olsun da inşallah biran önce şaka bir yana iyi yerlerde çalıştığını duyduğum arkadaşlar var asıl hedefim onlardı.
Bakanlık merkez uzmanısın Kamu İhale için özel ilgin olması lazım sanırım. Bildiğim kadarıyla şuan maaşlarda aynı. Belki özel ilgi vardır hüsnüzanda bulunayım.
-
@baumol Ben deee
-
@demoklesinkılıcı üstüme alınmamıştım iyi ki alınmamışım çünkü şu an odamda çalışıyorum herhangi bir bakanlıkta değil
-
Sınav giriş belgeleri Nerede göremedim
-
Bende giriyorum sınava arkadaşlar yalnız beklediğimden yüksek kapatmış hem klasik sınav olması hemde başvurusundaki zorluklardan dolayı 88 den daha aşağıda kapatır diye düşünüyordum. Neyse hayırlısı olsun herkese başarılar diliyorum. Sınavda görüşürüz
-
Arkadaşlar listeye girenlerden ricamız aynı gün sınavı olan TCDD müfettişligine de başvurmuşlarsa şayet geri alasalar belki bizde bi sınav yüzü görebiliriz .
Duyarlı arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum. -
@maxmin kardeşim en kolay ulaşacağın kurum bu aştiden çıkıyorsun (konya yoluna giden taraftan) yol kenarında gölbaşı veya incek minibüs otobüs taksi ne bulursan bin 5 dakka
-
Listede adı olup aynı zamanda TCDD müfettişliğinde de başvurusu olan arkadaşlar yarın akşama kadar başvurularını geri çekerlerse çok güzel olacak. Belki bu sayede bir kişiye daha umut olacaksınız. Lütfen duyarsız kalmayın. Burayı okumayıp bu şekilde arkadaşı olan da varsa uyarsın. Şimdiden teşekkürler.
-
@keymarsh aaa girmişmiyim :)) listeye bakmadan öğrendim. Allah size daha da güzellerini nasip etsin
-
Listede adı olan ve tcdd ye de başvuran arkadaşlar kurumu arayıp başvurularını geri çekebilirler duyarlı olanlara şimdiden teşekkürler
-
@geleceğinuzmanı beklentim çok kesin bu sınavı kazanmalısınız
Amin inşallah daha güzelleri hepimizin olur
-
arkadaşlar sınava gireceklere başarılar diliyorum. Kurumun daha önceki sınavlarda neler sorduğunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Soru tarzı, yada konu ağırlığı olarak fikir edinebiliriz bu sayede.
-
Sınava girecek arkadaşlara başarılar , TCDD müfettişliğine başvuran varsa lütfen telefonla arayıp feragatlerini bildirsinler , birbirimizin önüne boş yere engel olmayalım , kolay gelsin.
-
96 puanı olan biri kik listesi kesin olduğu halde çsbden başvurusunu çekmemiş. kınıyorum açıkcası isteyen listeleri karşılaştırabilir. inş görür bu yazdığımı. Allah bilir tcddye de başvurmuştur.
-
@genclerbirlikli yazılar olsun ne diyelim...