Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Rica ederim kardeşim. Aynn kardeşim arkadasta onu dedi sadecd sitede yayınlamak kalmış
-
Bugün için hala ihtimal var mı acaba son alım saat 18 de açıklanmış demişti birisi
-
@maxmin 2015'de 18.15'de açıklanmış. bir sitede yayımlanmak kaldıysa bugün yayımlanma ihtimali yüksektir ya inşallah.
-
@murky siteyi takibe devam o zaman hocam başka bişey yapamıyor insan hatta şuan dpb sitesinde günün ilanlarına bakim dedim TBMM stenograf ilanı düşmüş ve amblem KİK in amblemi gözüküyor halisülasyon mu görüyorum bilemedim :)))
-
İdarelere e-Bildiri hakkında duyuru
18.30 oldu ve ses seda yok, anlaşılan yarına kaldı. Yarın erken açıklasalar bari -
@genclerbirlikli bugun aciklanmaz artik diye ben yazacaktim. Millet ileti görüp kalp çarpintisi yasamasin diye yazmamistim hocam
-
@magduriibfli aynen ben de ondan çekindim ama dayanamadım yazdım
-
Sınava girenlerin listesi var mı arkadaşlar
-
Pazartesinden beri "iyi bugün de bitti yarın mesai saatlerinde açıklanır artık" diyorum. Lütfen artık yarın bir aksilik çıkmasın hayırlısıyla açıklansın.
-
Beklenen gün bugundür insallah
-
Kardeş bu heyecan beni bitiriyor
-
@gazi3 hocam görünen o ki kik'te cuma mesai saati bitimini bekliyor
-
@magduriibfli umarım yarına kalmaz hocam bekliyoruz merakla
-
@ecinar hocam bugün kesin diyordu değil mi arkadaşın
-
@maxmin kardeşim attıgı mesaj bu
[24/01 15:00] Kardesim bugun veya yarin islemler bitmis -
Açıklandı arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun
-
Çok şükür oldu arkadaşlar. Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
-
Hamd olsun ben de kazanmışım . Kazanan herkese hayırlı olsun, mülakatlarda başarılar.
-
Sınava hastalandığım için giremedim. Otursa kendi kitap yazacak 3 tane adam tanıyorum. 3 ü de geçememiş sınavı. Çok şaşırdım. Kazanan kardeşlerime başarılar diliyorum. Geçemeyenler de hiç üzülmesin. Böyle sorular sorup kimsenin yetkinliğini ölçemezler.
-
Geçememişim sınavı. Keşke puanlar da olsaydi herkesin. Dhaa hoş olurdu