Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@genclerbirlikli Kamu İhale’de normal şartlarda biterdi. Kurum özelinde konuşuyorum.
-
@genclerbirlikli İlk mülakatım değil yani süreçleri gayet iyi biliyorum
-
@murky gvs den bahsetmiyor musun hocam
-
Bende anlam veremedim neden bu kadar uzadı . Eğer soruşturma önceden yapılacak olsaydı en kısa zamanda acıklayacağız demezlerdi bence
-
@genclerbirlikli Hocam, bir standart güvenlik soruşturması var bir de mülakat açıklanmadan önce Kurumun yaptığı sathi bir uygulama var. Mülakattan sonraki standart diğeri Kurum özelinde farklılıklar gösteriyor.
Normal şartlarda işleyiş bu Kurumda çok hızlı, bi anormallik var bu süreçte. Ben Kamu İhale için konuşuyorum. Kurumu tanıyorum.
-
Bugun de gelmeyecek gibi
-
@gazi3 Nedendir bilinmez ilk defa bugünden umutluyum ya. Pek tahminlerim çıkmaz benim de inşallah bugün çıkar ne diyeyim.
-
@murky insallah hocam siteye girmekten iş yapamıyoruz
-
@gazi3 Aynen hocam sorma, iş güç yapamıyorum ben de. Bugün için büyük totem yaptım bakalım, vakit daralıyor ama bizim totem yalan olacak gibi
-
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.
-
Arkadaşlar ne zamandır aklıma takılan bi soru var. Ben kendimce araştırmamı yaptım artıları eksileri tespit ettim ama bir de sizin fikirlerinizi tavsiyelerinizi almak istedim. Malum geçenlerde vmy sonuçları açıklandı çok şükür ki bende kazananlardan biriyim. Kik mülakatıdı da vmy açıklanmasında önce olduğu için onun mülakatına da katıldım ve çokta iyi geçti ümitliyim açıkcası. Sorum şu ; her ne kadar kik açıklanmamışta olsa kazandığımı varsayarak bi tercih hakkım olsa sizce hangisi tercih etmeliyim. Çünkü bu karar bundan sonraki hayatımın geri kalanını etkilecek bi karar ve bu konuda sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
-
@tazemezun Hocam bence KİK. 100 kişiye sorsan 90'ı KİK der.
-
@tazemezun ne istediginize bagli hep teftis kurulu hedefinizdi ise tabiki vmy .. Kik uzmanligi üst kurul uzmanligi sonuçta önemli kurumlardan önemli olan uzman mi müfettiş mi olmak istediginiz neticede
-
@brzezinski aslında benim gönlüm vmy den yana sanki orda kendimi daha çok geliştirecegimi düşünüyorum ki belli bi süre sonra özelde çalışma imkanımda var. Ama vmy nin bu yetki ve yeterlilik sürecindeki Sınav aşamaları gözümü korkutmadı desem yalan olur çok fazla olumsuz şey duydum bu konuyla ilgili
-
@tazemezun eğer %5 de değilseniz bence kesinlikle kik uzmanlığı. %5 de iseniz de kesinlikle vdk. bu benim şahsi görüşüm lakin eğer gezmek denetim yapmak özellikle de şehir dışında bu işleri yürütmek isteyenler için teftiş kurulu oldukça iyidir. ben rahat edeyim oturayım kendi şehrimde kurumumda masamda çalışayım diyenler için merkez uzmanlıklar en idealidir. bir de cinsiyet açısından değerlendirmek gerekir bana göre bayana uygun olan kesinlikle merkez uzmanlıktır. bir bayan için bana göre teftiş son derece yanlış tercihtir. kik'te de denetim var lakin ankara içi ve teftiş kurulları gibi olmayan bir denetim. biraz kurumlaı arastırdığınızda üst kurulların önünün açık olduğunu göreceksiniz vdk eğitim açısından zorlu bir süreç gerektire kurum iken kik yeterlilik ise vdk ya göre çok rahat bir kurum görünmektedir. eğer düşünceleriniz ilerde özel sektör yönünde olabilme ihtimali var ise kesinlikle vdk ya gidilmelidir. ben kamda başlıcam kamuda bitircem bürkrat olcam diye düşünüyorsanız da her ikisi de buna adaydır. karşılaştırmalı olarak gitmenizi ve teftiş ile uzmanlığın görev ayrımını iyi araştırmanızı sonra da cinsiyet açısından da geniş çaplı düşünüp karar vermenizi öneririm eğer kik i kazanırsanız. hakkınızda hayırlısı olsun
-
@tazemezun vmy nin yetki ve yeterligi ben de duydum da çalisan bi sekilde veriyormus bu sinavlari eski seylere bakmayin kurum bazi kolayliklar da sagladi simdi ..sonradan pisman olmamak icin istediginiz şeyi iyi arastirin sorusturun oyle secin iciniz rahat eder
-
@basol477 vmy’de A Grup başkanlığında görev yapanların yeterlilik sınavında en başarılı %5’i B C Ç görevlendiriliyormuş. Aslında bu şansımı da göz önünde bulundurarak bi karar vermek istiyorum. Eğer işi başından Sıkı tutarsam böyle bi şansı da kaçırmak istemiyorum. Ama haklısınız bi bayan olarak vmy nin zorluklarının farkındayım. Benimki sadece bi ihtimal belki de kazanamam ve böyle bi tercih yapma lüksüm bile olmaz ama insanın kafasını meşgul ediyor ister istemez ve en doğru kararı vermek için şimdiden bi plan bi yol haritası belirliyor. Tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim
-
@brzezinski haklısınız.. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
-
Şimdi çok daha iyi bi konumda olan değerli bir arkadaş verginin yüzde 5’liğini liste başı kazandığı halde KİK’ i tercih etmişti yüzde 5’lik dilim ve kik tartışmaya açık ama diğeri tartışmasız Kik. Tercih sizin, hayırlısı.
Onu geçtim de Kurumu takip eden üstadlar varsa lütfen artık sonuçlansın şu süreç. Zehir oldu günlerim.
-
@murky forumu takip eden üstadlar demek istemiştim.