EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ (EİB) UZMAN YARDIMCISI VE İDARİ PERSONEL ALIMI
-
@edibudu Onu farkettim de gaib'in idari memurluğunu da sorabiliyor olacağınızı düşünerek öyle demiştim.Demek ki fazla düşünmüşüm Konya'da yaşıyorum.
-
@pep Yok, henüz değilmiş.
-
Bu ileti silindi! -
@emek var hocam
-
Sınava kabul edilecek adayların listesi ilanda yazdığına göre bugün açıklanacak. Ama sitelerinde sonuç listesini geçtim ilanı bile bulana aşk olsun
-
Bu ileti silindi! -
Ege İhracatçı Birlikleri "Mülakata Davet Edilecek Aday Listesi" yukarıdaki şekildedir. Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@patronaj güzel bir haber var mı hocam, listeye istinaden?
-
@edibudu Evet hocam listedeyim ama sizin listeyi nereden gördüğünüzü anlamadım? Ben yanlış yere mi bakıyorum acaba
-
@patronaj http://www.eib.org.tr/ sitesinden sayfayı aşağı kadar sürüklersiniz "EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNİN TOPLAM İHRACATI" nın yanında hocam, duyurularda değil yani hocam Bulabildiniz mi hocam?
-
@edibudu Buldum hocam teşekkür ederim. Aynen yanlış yerde bakıyormuşum. Bu kadar düşük puanla kapatmasının bir sebebi de sitelerinin kullanışsız bir arayüze sahip olması anlaşılan
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar merhaba,mülakata katılacaklar listesinde iki isim kurumun hali hazırda çalışanı olduğunu fark ettim,iletişim sayfasına baktığınızda isimleri orada görebilirsiniz.Kurumu arayıp nedenini sordum bu kişilerin sözleşmeli çalıştığını daimi sözleşmeye geçmek için başvuru yaptıklarını söylediler,alınacak sayı zaten üç kişi iki isim kurum içinden alınacak bunu anladık geriye kalan bir kişide yine bildikleri tanıdıkları bir adam ise geriye zaten bir şey kalmadı,mülakata gireceklerden biride benim ancak durum böyle iken oldukça can sıkıcı oluyor sizce mülakata katılmaya değer mi ben bunu sorguluyorum artık.
-
@insanmuhendisi Kalitesizlik, çapsızlık, adaletsizlik ve eyyamcılık konularında sağlam bir örnek vererek ne yapılması gerektiğini zaten söylemiş kadar oldular. İki kişiyi halihazırda ve kimseye çaktırmadan -siz aramasanız aynen böyle olacaktı- alacak kurum, üçüncüyü mü ayarlamayacak önceden. Ben yokum; boş yere yola verecek param da yok.
-
@patronaj çok doğru söylüyorsun, ne yazık ki her şeyde kuralına uygun işte neticede bu adamlarında oraya başvurma hakları var evet fakat mülakatta ise yine tercih edilenler olması da muhtemel göz göre göre bir şeyler oluyor ve izliyoruz bunca insanın emeğine yazık,sanırım ben de yokum.
-
Bu ileti silindi! -
Doğuş Turğul ve Narin Güler zaten kesin bu senaryoya göre. Üçüncü isim de 90+ olanlardan birisi olacaktır muhtemelen. Evet. Bize burada ayrılan sürenin sonuna geldik; yine güldürmedi ama hayırlısı diyelim
-
Arkadaşlar aynı araştırmayı bende yaptım isimlerden tam ben yazacaktım yazmışsınız listedeki kişilerden 2 kişi zaten kurum çalışanı biri uzman diğeri memur(idari değil) 2 side zaten kuruma kpss siz torpille girmiş. size üzücü bir hanerim daha var listedekilerden 1 tanesi de izmirli olupbirliğin yönetici firmalarından birinin dış ticaretle ilgili birimlerinde çalışan birisi onun girmeside kesin zaten 3 kişi alıyorlar. 2 tanesi kurum çalışanı bitanesi de birliğin önemli üyelerinden birinin çalışanı olarak görünüyor linkedin de yazılanlara göre. zaten alınacak kişiler belliymiş ilanı bile gizleyerek yayınlamalarının sebebide buymuş gaib ilanı hersitede yayınlanırken eib ilanı kendi kendi sitelerinde bile bulması zor bi ilandı tercihini yapta bu konuyu açan arkadaş olmasa belki başvurusayısı 12 yi bile bulmazdı ki eib in istediğide buydu kendi adamları sıralamaya girmez diye korkmuş olabilirler.
-
arkadaşlar Maşallah hafiye gibisiniz
-
ayrıca diğer birlik alımlarında bölüm sıralamasına gidilmeyip tüm iibf +mühendislikler+ tasarım vs. vs katılırken eib de sadece uluslar ve işletme den çağırması, diğer birlikler p3 den çağırırken buranı p23 den çağırmasıda ayrı bir süphe uyandırmıştı zaten p23 %50 işletme istiyor allah aşkına kim çözüyor işletmeyi benim alan puanlarımdan 90+ ancak bu saçma puan türü 80üstü gelebilmiş yds sayesinde, alacakları adamlara demişler sanırım sen işletme çöz ( ki işletme yorumla bile +10 net, az çalışmayla +20 net yapılacak bir alan), ilana çıkarkende ilanı saklaya saklaya yayınların senide kazandırırız diye düşündüler sanırım yazık...