T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@ttm07, içinde söyledi: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
@walras12 kardeşim feragat ettin mi ?
Ettim kardeş
-
@walras12 Hayırlı olsun hocam . Ben hala saçma bir şekilde neyi bekliyoruz anlamadım
-
@ttm07 kpss ye gireli tam 1 yıl oldu hepimiz türkiye derecesi yaptık ama hala göreve başlayamadık gerçekten çok üzücü bir durum bunun dışında 3 yeri kazandım ben mülakatta burası olursa bir yere geçiş yapmayacağım diye söz verdim başka yere gitmedim ama oralara giden arakadaşlar 2. Maaşını alacak biz hala bekliyoruz
-
@a-schumpeter cok haklısın kardeşim seçim cok önemli..
-
@ttm07 artık yakın bir tarihte çalışacaklarına inanıyorum ben
-
@a-schumpeter bugünde aramadılar ..
-
Arkadaşlar bu hafta hepimiz kurumu arayıp bilgi almaya çalışalım baskı oluşturalım bizi bu hafta aramaları için bayram sonuna kalırsa aramaları seçim dalgası girer çok uzar işe başlamamız
-
@a-schumpeter doğru diyon kardeşim ben aradım ulaşamadım
-
@a-schumpeter ben aradım bayramdan sonra olabilir dedi. Direkt teftiş kurulunu arayın arkadaşlar. Çok bekledik.
-
Zoruma giden 2 yeri daha kazanıp sırf siz verdiğim için oralara gitmemek oldu bizi hiç dikkate falan alan yok burada
-
Kurulu aradım. Bayramdan sonra (muhtemelen sonraki ilk hafta) hızlı bir şekilde işe başlatacaklarmış arkadaşlar. Bilginiz olsun.
-
Arkadaşlar beklediginize değecek bir meslek. Maaş konusu dışında sosyal tesis, apart vs. noktasında size imkan sunacak ve rahat edebileceğiniz bir kurum. Mesleğe başladıktan sonra bizi de bilgilendirmenizi umuyoruz.
-
@antimülakat ıyi çalışmalar kardeşim. Bu dediklerin Tcdd genel müdürlük içinde geçerli mi? Maas hariç diğer konularda pek bilgimiz yok açıkçası.
-
@antimülakat hocam niye maaş konusu dışında ?
-
Eşit işe eşit ücret durumu söz konusu. O yüzden maaş noktasında bir fark var mı bilmiyorum. Ama tcdd'nin bir çok ilde misafirhanesi vardır. Sosyal tesisleri vardır. Lojman imkanı vardır. TCDD iyidir dostlar, güzel bir meslek sizi bekliyor.