@ttm07, içinde söyledi: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
@walras12 kardeşim feragat ettin mi ?
Ettim kardeş
@ttm07, içinde söyledi: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
@walras12 kardeşim feragat ettin mi ?
Ettim kardeş
@walras12 Hayırlı olsun hocam . Ben hala saçma bir şekilde neyi bekliyoruz anlamadım
@ttm07 kpss ye gireli tam 1 yıl oldu hepimiz türkiye derecesi yaptık ama hala göreve başlayamadık gerçekten çok üzücü bir durum bunun dışında 3 yeri kazandım ben mülakatta burası olursa bir yere geçiş yapmayacağım diye söz verdim başka yere gitmedim ama oralara giden arakadaşlar 2. Maaşını alacak biz hala bekliyoruz
@a-schumpeter cok haklısın kardeşim seçim cok önemli..
@ttm07 artık yakın bir tarihte çalışacaklarına inanıyorum ben
@a-schumpeter bugünde aramadılar ..
Arkadaşlar bu hafta hepimiz kurumu arayıp bilgi almaya çalışalım baskı oluşturalım bizi bu hafta aramaları için bayram sonuna kalırsa aramaları seçim dalgası girer çok uzar işe başlamamız
@a-schumpeter doğru diyon kardeşim ben aradım ulaşamadım
@a-schumpeter ben aradım bayramdan sonra olabilir dedi. Direkt teftiş kurulunu arayın arkadaşlar. Çok bekledik.
Zoruma giden 2 yeri daha kazanıp sırf siz verdiğim için oralara gitmemek oldu bizi hiç dikkate falan alan yok burada
Kurulu aradım. Bayramdan sonra (muhtemelen sonraki ilk hafta) hızlı bir şekilde işe başlatacaklarmış arkadaşlar. Bilginiz olsun.
Arkadaşlar beklediginize değecek bir meslek. Maaş konusu dışında sosyal tesis, apart vs. noktasında size imkan sunacak ve rahat edebileceğiniz bir kurum. Mesleğe başladıktan sonra bizi de bilgilendirmenizi umuyoruz.
@antimülakat ıyi çalışmalar kardeşim. Bu dediklerin Tcdd genel müdürlük içinde geçerli mi? Maas hariç diğer konularda pek bilgimiz yok açıkçası.
@antimülakat hocam niye maaş konusu dışında ?
Eşit işe eşit ücret durumu söz konusu. O yüzden maaş noktasında bir fark var mı bilmiyorum. Ama tcdd'nin bir çok ilde misafirhanesi vardır. Sosyal tesisleri vardır. Lojman imkanı vardır. TCDD iyidir dostlar, güzel bir meslek sizi bekliyor.