Ulaştırma Bakanlığı Havacılık Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2017
-
Kurumdaki daire başkanları, müdür yardımcıları, müdürler, yurtdışı yüksek ve doktora eğitimi görmüş ve havacılık konusunda Türkiye'deki en vasıflı insanlar. Özelde çalışsalar aldıkları maaşın en az 2 katını rahatlıkla alabilecek insanlar...
Daha birçok ülkede Drone ile ilgili mevzuat yokken ülkemizde 500gr üzerine sicil kaydı yaptırma zorunluluğu getirip önlemi çok önceden alan bir kurum burası. Kazananlar biliyorum daha iyi özlük haklarından dolayı başka kurumlara geçmek isteyecek ama bence buraya bir şans verin. Çalışacağınız insanlar ufkunuzu her türlü açacaktır.
-
@titoizm 500 gr bilgisini gtb personeli dışında bilinmesi gerçekten konuya hakim olduğunuz gösteriyor hocam. Ciddi anlamda gtb personelini rahatlatan ve posta yolu ile gelen eşyalar için muayene memurunu koruyucu önlem olan bu uygulama takdir edilesi
-
@antimülakat Teşekkürler hocam, işim gereği bilmek mecburiyetindeyim. :))
(Özelde çalışıyorum.) -
Geçtiğimiz hafta çok tuhaf bir sınav yaptılar. Soru ve cevapların yayınlanmasının ardından bir sorunun hatalı olduğunu tespit ettim uluslararası ilişkiler testinde. Sıfır toplamlı oyun teorilerini sormuş ancak işbirliğini açıklayan sıfır toplamlı olmayan oyun teorilerini oraya cevap olarak koymuş. Kitaptan yanlış mı hatırlıyorum diye kontrol ettim ancak doğru hatırlıyormuşum.
Onun dışında La Haye Sözleşmesinin 37. maddesini sorması, pluralizm sorusunda cevabın hiç net olmaması, Uluslararası Af Örgütü'nün kuruluş tarihini sorması gibi özellikleriyle beni şaşırtan bir sınav oldu. Herkese başarılar dilerim.
-
@personanongrata hocam linkini atabilir misiniz soruların ?
-
Sınav sonuçları açıklandı hayırlı olsun.
-
-
Başvurup da geçerli sebebi olmadan sınava girmeyenlere keşke bir yaptırım uygulansa. Uluslarlarda neredeyse %10 fire var. Ayıptır, yazıktır...
-
Hayırlı uğurlu olsun. Mülakat tarihleriyle ilgili bir tahmini olan var mı?
-
@kulesbf hocam hayırlı uğurlu olsun. Bir duyuru yapılmadı ama bugün yarın telefonla ararlar herhalde.
-
Sonuçlar belli oldu, kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.