Ankara YDS kursu önerisi ve tavsiyesi
-
@atanamayanörtmen kursu övmüştü sanki, şimdi baktım yergi gelmiş yerine reklamcilarla mücadele için çok güzel bir yöntem
-
@genclerbirlikli eh biz de boş değiliz
-
@aliveli elinize sağlık
-
@abd94 hocam ben remzi hocadan ders aldım gayet memnundum hocanın ezberci bi yapısı yok konuyu öğretiyor çok güzel bir şekilde . soru çözerken bu hangi konuydu bundan sonra bu gelir diye ezbere gitmiyorsun . ayrıca dersleri eğlencelidir. akın hocadan ders almadım onun için bir şey diyemem.
-
Düzenlenmiştir.
-
Online mı düşünüyosunuz örgün mü, online olarak bizzat benim katıldığım online yds center var. örgün öğretimi aratmadan online eğitim veriyorlar. aklıma takılıyordu kayıttan önce nasıl olacak falan gibisinden kayıt olduktan sonra hocalar kendileri ilgileniyorlar, sürekli destek veriyorlar, istediğin zaman soru sorabiliyorsun yani avantaj çok. düşürseniz online yds center bi araştırın
-
bir arkadaş daha yazarsa inanırım iyi olduğuna:), bence alacaklar deneme dersi ve beğenmediklerinde neler olacağını da sorabilir. Ama ben de Merkez Bankas'na giren birinden Akın Hoca, arkadaşımdan Remzi Hoca ve iyi alan birinden de uzaktanyds Suat Hoca'yı duydum. Remzi Hoca akademik çeviri için bakmıştım dökümanlara (video), basit ama mantığı veriyor.
-
Arkadaşların tavsiye ettiklerinin yanı sıra yds için Türk hocalarla kendinizi sınırlamayın. Yabancı hocaların çok güzel setleri var genel ingilizce veya toefl kursu satın alın her sınava gider.
-
hakkında forumlarda birçok olumlu yorum okudum, gidenlerle birebir görüştüm hep olumlu yorumlar ve tavsiyeler aldım, tavsiyeler üzerine görüşüp kayıt oldum iyi ki de kayıt olmuşum, onların sayesinde a1 seviyemle başladım kursa 81.25 puan aldım gitmeyi düşünenlere önerimdir kesinlikle
-
@ozlemmozlem reklamlaaaaarrrr !!!!!
-
Bende reklam yapayım mı Neyse şaka bir yana ben video set aldım English Exam Centerdan o dönem A paketi diye bir şey vardı hepsini kapsıyordu. Onu 850'e falan almıştım. Ön hazırlık diye bir şey var en temelden başlıyor seni en tepeye kadar götürüyor. Tabi çalışma düzenini kurarsan. Ben çok beğendim seti. Sınavların yoğunluğu ve tembelliğimden tam abanamamıştım ondan pek faydasını göremedim yoksa video seti almak kursa gitmekten iyidir diye düşünüyorum.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar ben bu hafta moda dil kursunda eski eec programa başladım 30 35 seviyesindeyim Aralık sınavına hazırlanıyorum sınav ilerledikçe veya sınava girdiğimde iyi veya kötü yorumlarımı yazarım buraya
-
Ben uzun zamandır yds kursu araştırıyordum. En son sundukları avantajların çok olması, kontenjanın az olması ve fiyatlarının uygun olması sebebiyle Kariyer Yolu Yabancı Dil Kursuna kayıt oldum. Dersler bu hafta başladı. İlk izlenimlerim olumlu. Hocayı çok sevdim. Çalışanlarda ilgili. Hatta ön büroda oturan Cansu hanımla kanka olduk diyebilirim
-
Modadil ve akina giden arkadaslar yorumlarini rica etsem yazabilirler mi?
-
@zubizubi ben modadile gittim. Ocakta başladı eylülde bitti, 56 aldım. Kursa başlamadan önce 28 almıştım.
-
@smyy-drms genel olarak tavsiye eder misiniz? Eksileri artilari nelerdir? Sizin isteklerini karsilayabildi mi ? Yds icin su hocadan muhakak ders alinmali dediginiz hoca var mi
-
@zubizubi evet memnun kaldım. Ön hazırlık+yds kursu diye ayırmışlar. Çoğunluğunu ön hazırlıkta öğreniyosun.
Yds kursu sinav stratejilerine yönelikti. Soru çözüm taktikleri, sorulara yaklaşım tarzı vb öğreniyosun.
Passagework paneli var okuma yapmak, kelime çalışmak için kendiniz evde.
Düzenli olarak çalışmak gerekiyor, sürekli okumak, çeviri yapmak gerekiyor -
@smyy-drms son olarak uzaktan egitimini sormak istiyorum sadece uzaktan egitimini alsak nasil olur bilginiz var mi
-
bu tip şeylere gitmenin bence anlamı yok kendiniz kurcalayıp üzerine giderseniz yaparsınız. Dil öğrenmek o dil ile sıkı fıkı olmaktan geçiyor