Ankara YDS kursu önerisi ve tavsiyesi
-
@zubizubi çok bilgim yok hocam o konuda. Benim için kursa gitmek iyi oldu disiplin açısından, derste aktif katılım açısından. Kendim evde çalışmayı denedim ama yapamadım.
-
@smyy-drms anladim hocam cok sagolun tesekkur ederim
-
@zubizubi rica ederim
-
Ben Remzi hocayı öneririm. Çıtayı en üste çıkaran hocadır benim için.Biraz çok ödev veriyor ama 6 ay gibi bir vadede öğrenebileceğiniz maksimum şeyleri öğrenmek için lazım.Hocayı dinlerseniz gayet iyi bir puan alınır. Sayfasına girip özellikle yorumları okumanızı tavsiye ederim.
-
@cevrsiske böyle reklamlara izin vermeyin @genclerbirlikli
-
ben remzi hocadan ders aldım ve gerçekten memnundum .farklı yıllarda girdim ve en son 72 aldım .sana kalıp öğretmez direkt çeviri öğretir .şu an yds çalışmıyorum ama bi makale ver gayet iyi okurum .akın dil e gitmedim ama kitaplarından gördüğüm kalıp öğrettiği .çözümleri şöyle burda zırt kalıbı var o yüzden bu .bu kelimeden sonra bu gelir .instagram sayfalarında hep puan paylaşıyorlar 90 lar 100 ler .bu kişilerin çoğu ingilizce öğretmeni bence .yani bu puanlar kursla olacak şey değil ,ciddi emek birikim ister .gitmedim kursuna ama bana hep ticarethane gibi geliyor neden bilmiyorum ???
-
@Blueberry geçmiş iletilerine baktım reklamcı gibi durmuyordu pek. Ayrıca üstte de başka hoca övülmüş onlar da reklamcı gibi değil
-
@genclerbirlikli Peki hocam, siz bilirsiniz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Kurslara gitmeyin arkadaşlar ha kaynaklarını aşırabiliyorsanız aşırın ya da insanca satın alın ^^
-
@Willsmithh hocam güncel durumunuz nedir?
-
@abdulbakitr hocam kursa 1 ay gittikten sonra kaymakamlık sınavı yüzünden biraktim ve online a çevirdim evde kendi kendime dershane kaynakları ile günde 1 2 saat bakmaya çalışıyorum kismetse nisana 70 hedefi koydum şuan deneme çözüyorum arada 50 55 arası yapıyorum
-
@Willsmithh
Hocam hangi dershanenin kaynaklarından çalışıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben de şu an A Grubu ve diğer kurum sınavlarına hazırlanıyorum. Açıkçası pek zaman kalmıyor YDS için. -
@SRPR kıymetli hocam ben modadil kaynakları çalışıyorum memnunum artık alan dersi gibi 1 saat çalışıyorum olduğu kadar hiç değilse 5 6 ay sonda "arkadaşlar ben sıfırdan başlasam " diye bir cümle kurmicam