Bu replik hangi filmden?
-
"Mutlu olmak her şeyin yolunda olması demek değildir. Mutlu olmak, görmezden gelme konusunda ustalaşmak demektir."
-
@agor, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
@argos, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Ben büyüdüm artık Leon, yaşlanıyorum.
Filmin adı geçmeseydi iyiydi.
Geçti artık
-
@argos, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Zeki Müren de bizi görecek mi ?
Tekrar tekrar Vizontele replikleri, yalnız o döneme ait sinemaya hayat getiren iki filmdir GORA ve Vizontele, GORA'dan daha az replik geldi, acaba forum GORA'yı sevmiyor mu.
GORA’yı bir daha izleyeyim onun repliğini de yazarım inşallah
-
"Mutlu olmak her şeyin yolunda olması demek değildir. Mutlu olmak, görmezden gelme konusunda ustalaşmak demektir."
A Beauful Mind - Akıl Oyunları
-
@agor John Nash'in hayatının Russell Crowe'un oyunculuğu ile birleştiği güzel film Akıl Oyunları
-
@lion ya sormayın sonradan değiştirilmediğini bilmiyodum
-
"...İşin en acıklı yanı da şu; Bir daha dünyaya gelsem yine aynı yollardan yürüyeceğimi biliyorum. Demek ki; yaşanan onca hayal kırıklığı, sürgünler, fişlenmeler, sorgular bana bir şey öğretmemiş. Tuhaf bir durum; acı çekmeye gönüllü olmak, ruhunu o işten alamamak. Bu bana hem keder verdi hem de mutluluk."
-
İntikam iyi bir şey değil Mathilda ,
İnan unutmak daha iyi.. -
Hala kim olduğunu mu arıyorsun Wesley ?
-
@hayatım-sınav wanted?
-
@evandro evet peki
Aileni öldürdüğümü hatırlamıyorum, açıkçası seni öldürdüğümü de hatirlayacağımdan emin değilim ? -
@hayatım-sınav bu da tanıdık geldi
-
I could have saved one more person....
-
Sevgi neydi? Sevgi sahip çıkan dost , sıcak insan eli, insan emeğiydi.
-
En azından bir sebze olamazsın. Çünkü enginarların bile kalpleri var.
-
Benim için her şey siyahtı ama öğretmenim bana siyahın yeni anlamını öğretti. Siyah sadece karanlık ve boğulma değil, başarının rengi, bilginin rengi . Mezuniyet cübbesinin rengi ,bugün hepimizin paylaştığı renk .
(Bu en zoruydu kabul ediyorum)
İpucu vereyim bir Bollywood filmi
-
@lion Ama forumu bu şekilde kullanmaya devam edicem nihayetinde Tr de bu isimden 2.154.569 kişide varmış Sayı kpss ye girenlerin iki katı dikkatinizi çekerim
-
Bir de sürekli “”tamam”” demeyi bırakır mısın?
-tamam
Tamam. -
@haticeaydinn Black
-
@otuzyılsavaşı Gönül Yarası sanki. Şener Şen olduğuna eminim ama film konusunda şüpheliyim.