Bu replik hangi filmden?
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
-Ya doktor, bir insan bi başkasını cezalandırmak için hakkaten kendini öldürebilir mi doktor? Olabilir mi böyle bir şey ya, he?
-Zaten intiharların çoğu başka birini cezalandırmak için yapılmıyor mu, savcı bey?
Bu da Bir Zamanlar Anadolu'da filmindenmiş. @otuzyılsavaşı üstat kolay sor biraz sen de @Antimülakat gibi sıfırcı hocalara döndün.
-
-Nasıl yenmeyi planlıyorsun?
-Birlikte.
-Kaybederiz.
-O zaman birlikte kaybederiz. -
@agor Avengers:Ultron Çağı diye hatırlıyorum.
Marvel filmleri bazen birbirine karışıyor. -
@nyctophile doğru hatırlıyorsunuz efendim. Marvel filmleri Amerika'nın propagandasını yapıyor olsa da ben herkesin süper kahraman filmlerinden bir şeyler alabileceğini düşünürüm. Batının iyi yanlarını alıcan.
-
@agor katılıyorum size, Marvel filmleri zeki esprileriyle keyif verip merak da uyandırmasını biliyor farklı bir tarzı var.
-
Efsane bir filmin efsane repliği: Seni unutmam gerektiğini hatırlayamıyorum
-
@ck memento. nolan
-
Sizler işiniz değilsiniz. Sizler paranız kadar değilsiniz. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz. Sizler iç çamaşırı değilsiniz. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz.
-
"Karşımızdakini olduğu gibi görmeyip onu tanrılaştırmak; sonra da sanki böyle bir tanrı olabilirmiş de olmuyormuş diye ona kızmak. Bana biraz haksızlık etmiyor musun?"
-
Ben büyüdüm artık Leon, yaşlanıyorum.
-
Eğer dolma kalemler uzayda işe yaramadıysa neden kurşun kalem kullanmadılar?
-
@haticeaydinn 3 idiots diyesim var ama emin olamadım
-
@haticeaydinn 3 idiots
-
@onuktekin Doğru cevap
-
Zeki Müren de bizi görecek mi ?
-
@haticeaydinn Sayin Hatice Aydin Sayin Hatice Aydin danismaya bekleniyorsunuz arkadas bu nasil kendini ifsa etmektir boyle bari tc noyuda yazsaydinda sirket kursalardi adina
-
@antimülakat, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Sizler işiniz değilsiniz. Sizler paranız kadar değilsiniz. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz. Sizler iç çamaşırı değilsiniz. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz.
Fight Club. İzlemeyen kalmış mıdır forumda?
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
"Karşımızdakini olduğu gibi görmeyip onu tanrılaştırmak; sonra da sanki böyle bir tanrı olabilirmiş de olmuyormuş diye ona kızmak. Bana biraz haksızlık etmiyor musun?"
Kış Uykusu imiş. Filmin repliklerini duydukça izlemeye zaman ayıramadığım için kendime kızıyorum.
-
@argos, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Ben büyüdüm artık Leon, yaşlanıyorum.
Filmin adı geçmeseydi iyiydi.
-
@argos, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Zeki Müren de bizi görecek mi ?
Tekrar tekrar Vizontele replikleri, yalnız o döneme ait sinemaya hayat getiren iki filmdir GORA ve Vizontele, GORA'dan daha az replik geldi, acaba forum GORA'yı sevmiyor mu.