Bu replik hangi filmden?
-
"heç şapgalı fotbolcu olur mu?"
-
Vizontele sevenlere müjde, buraya yaza yaza devam filmini çektiriyorsunuz.
http://www.milliyet.com.tr/yilmaz-erdogan-mujdeyi-verdi--magazin-2741768/
-
"Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir. Belki de onu asla yakalayamayacağız."
-
“Bazen biri için kafamızda kurduğumuz resme o kadar sıkı tutunuyoruz ki arkasındaki gerçek kişiyi görmeyi unutuyoruz.Herkes yalnızca görmek istediğini görür.“
-
@agor
"-O zamanlar kaymakamın bir kızı vardı ya, Leman. Saçları taa buralarında. Rüzgarda yürüdü mü sanki pelerin sahibi bir balerin gibi oluyordu.O gün de maça gelmiş. Ben devamlı terliyorum, daha maç başlamadan ha. Neyse maç başladı, hemen bir korner oldu, korneri bizim Rıfat atmıştı. Yükseldim topa, ikinci dakikada köşeye taktım. Alkış kıyamet, bir döndüm bizim Leman ayağa kalkmış alkışlıyor.-Kaç sene kalmıştı o kız burada?
-2 sene. Giderken bana bir mektup bırakmıştı, İzmir'e gelirsen ara diye. Ben de 5 sene sonra gittim.
-Ee bulabildin mi?
-Buldum, hatta bir de çay içtik. Ben, o, bir de kocası. O ara golü yemişiz haberimiz yok anlayacağın. Burası için en güzel lafı Sadık Hoca söylemişti.
-Hangi Sadık Hoca?
-Lisede edebiyat öğretmeni yok muydu Afyonlu? Hayal kırıklığının başkenti demişti."
-
Babam bana tek bir şey öğretti: ''Dostlarını yakın, düşmanlarını daha yakın tut.''
-
@onuktekin anlamadığım niye böyle bir tribe girmişti o arkadaş bilmiyorum? Vizontele de gördüğüm en alakasız bulduğum tiplemeydi.
-
@ugurkuyumcu, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir.
Umudunu kaybetme? Gerçek bir hikayeden uyarlama idi sanırım film? Filmi izlerken yalan yok Türk filmi izliyormuşum gibi hissettiğim anlar olmuştu.
-
@agor
ben de bunu yedim :))) evet abi :))) çay söylim mi :))))
-bu ileti daha sonra silinsin lütfen :)- -
@nyctophile, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Bazen biri için kafamızda kurduğumuz resme o kadar sıkı tutunuyoruz ki arkasındaki gerçek kişiyi görmeyi unutuyoruz.
Ben Kimim imiş. Replik güzel, filmin tamamı bu replik seviyesinde mi?
-
@otuzyılsavaşı silinmesin silinmesin.
-
@m-cimenderoglu, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Babam bana tek bir şey öğretti: ''Dostlarını yakın, düşmanlarını daha yakın tut.''
Godfather mıydı?
-
@agor
:)) iletimizi değiştirmişler :))) -
@agor aynen hocam godfather 2 reis yine sinirli bir anındaydı
-
@agor evet bu tarz diyaloglara yer verilmiş.
Ayrıca başarılı bir siber suç filmi, hackerlık üzerine ve bence farklı bir senaryosu var içeresinde psikolojik gerilimi de barındırıyor. Eğer meraklısıysanız tavsiye ederim. -
@North-remembers
******** SPOİLER ALERT *********Jon Snow ile bir aksam yemeği :))
https://youtu.be/x8lvHHAm5uo -
"Egolarını korumak isteyen insanlar sınır tanımazlar. Yalan söyler, hile yapar, çalar ve öldürürler. Ego sınırını korumak için her şeyi yaparlar. Mahkum olduklarının farkında olmazlar. Bunun ego olduğunu fark etmezler."
"Ego, dini anlamda şeytan olarak kabul görür ve tabii kimse egonun ne kadar zeki olduğunu anlamaz. Çünkü şeytanı yarattığı için suçu başkasına atmayı seçerler."
İpucu: John Statham
-
@onuktekin Winter is coming
A Game Of Thrones -
"ABD 'nin en büyük yalanı gücün masum olduğuna inandırmasıdır."
-
@hayatım-sınav, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
@agor aksiyonu bol olunca sözler geri planda kalmış olabilir peki bir bilim kurgu daha bırakayım
Evrende en yıkıcı güç nedir bilir misin?
Şeker mi?
Pişmanlıklar.Siyah Giyen Adamlar hayal kırıklığına uğradı şu an