Sıkıntılı Forum Güncellemesi
-
Ben ilk kez foruma bakamadım çok karışık biseyler hayır elim sürekli reklamlara çarpıyor başka yerler açılıyor
-
Yarın kutluay da diğer formlar daki gibi reklam vermeye kalkar yanlış anlamayın ben site için eleştiriyorum önemsemesem bu kadar eleştirmem
-
Arkadaşlar konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Sanal ortamda bir şeyleri dizay etmek sanıldığı kadar kolay olmuyor. Muhakkak bir düzenleme yapacağız az bir sabır bekliyoruz sizlerden.
-
Forumun en sevdiğim yanı sorularıma anında cvp gelmesi saçma sorular bile sorsam (çok KPSS işinden anlamadığım dan ) başta @Antimülakat olmak üzere saçma demeden cvpladi saolsunlar ben forumu ne olursa olsun bırakmam
-
Anasayfa zabttedilmiyor sağa sola ittince sohbet falan cikiyor millete elin Amerikalı si musallat olur bizim foruma Japonlar saldirmis eskisi iyiydi bunu sevmedim ben
-
@heredotolga o Japon işini hiç deme zaten :’(
-
Arkadaşlar adam teee uzakdoğudan gelip bizim siteye salça oluyor. Japonlar sanıldığı kadar da dürüst minyonlar değilmiş. Sitede ne kadar yazı varsa kendi sitesi üzerinden giriş yapılacak duruma getirmiş. Bizde bu konuda önlem almaya çalışıyoruz. Saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Biraz sabır bekliyoruz sizlerden.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Sıkıntılı Forum Güncellemesi
Arkadaşlar adam teee uzakdoğudan gelip bizim siteye salça oluyor. Japonlar sanıldığı kadar da dürüst minyonlar değilmiş. Sitede ne kadar yazı varsa kendi sitesi üzerinden giriş yapılacak duruma getirmiş. Bizde bu konuda önlem almaya çalışıyoruz. Saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Biraz sabır bekliyoruz sizlerden.
Hırsız Japonlar reklam geldi mertlik bozuldu
-
Hiroşi makat nedir problem gardaş
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: Sıkıntılı Forum Güncellemesi
Hiroşi makat nedir problem gardaş
:D:D ay koptum
-
Japonlar mesajımı okuyosaniz Kemal Sunal a yaptiginiz robot gibi robot istiyorum ancak bu sefer benim robotumu yapın belki o kopyam atanır olmadı onu özelde calistiririm ziira bana işveren yok :D:D benden bitane daha lazım bu işe yaramadı o kapacak bakalım
-
@antimülakat orda kpss falanda yoktur ya ne işleri var bu sitede
-
@eeengineer55 hocam Türkiyeden sitemize girişler sanki kendi sitesi üzerinden yapılıyormuş gibi düşünün. Kpss meselesi değil mesele, Türkiye gibi başka bir ülkeden tık alma peşinde. Buda google gözünde sağlam bir otorite sağlamak anlamına geliyor.
-
Biz de Japonları sabah erkenden kalkan işinde gücünde adamlar biliyorduk uğraştıkları şeylere bak :))
-
Bende fazla beğenmedim.reklamlardan yapmak istediğim şeyi yapamayıp geri çıkıyorum.
-
Vay be japonlara bak.. bula bula bu siteyi mi bulmuslar hain domdomlar
-
@paca08 düşüncelerimizi sitenin daha iyi olmadı için burada açıklıyoruz sitede yararlı bilgilerin ve paylaşımlarında olduğunu biliyoruz ama sıkıntıları söylemeden geçemeyiz bu bizim siteye kötülük yaptığımız anlamına gelmez reklam alınması konusuna gelince bu raklam işleri olmadan olmayacağını bizde biliyoruz buzamana kadar reklamlar eahatsız edici değildi şimdi rahatsız edici oldu be bunu paylaştık site yöneticileride farkındaki gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi ve konu kapandı benim sitem olsa kaç katı koyacağım yada koymayacağım üzerinden seviyesiz eleştiri yapmanda sanki hadsizlik gibi geldi bana burası bir form seviyeyide aşmanın bir anla ı yok yazılarına dikkat et seni de hadden dışarı atmasınlar
-
Gizli hayranin kim, sana kim asik aninda ogren :))) reklamina bi ben mi denk geldim??
Hocam baktiniz mulakatlarda eleniyoruz evlendirmeye kalktiniz sanirim bizi bu reklam don't -
Reklamlardan birini kaldırdık arkadaşlar rahatsızlık devam ederse yine bakılır. İyi uykular şimdilik
-
@bunekadarçalışma forum spesifik reklam almamis dostum. zannedersem google adsense yapilan. sen bahsettigin dersanenin sitesini ziyaret etmissin. o yuzden sende cikan reklam o. bende black friday reklamlari cikiyor mesela.