Sıkıntılı Forum Güncellemesi
-
@issiz reklamlara lafim yok ancak sag sol ayirma isi guzel olmamis. bir de ana sayfada sikinti var. basliklari ilerletmeye calisirken sohbet sekmesi gelip duruyor. bildirim yoneticisi ve mesajlarin tekrardan saga alinmasi daha guzel olacaktir diye dusunuyorum.
-
@bunekadarçalışma Hadsizlik yaptığımı düşünmüyorum. Gereksiz ve kendince iğneleyici şeyler yazmışsın. Neyse ben düşüncelerimi söyledim sende söyledin uzatacak bir şey yok çok rahatsız oluyorsan reklamı çarpıla bir daha karşıma çıkmasın seçeneği var onu işaretle. Ha yinede rahatsız oluyorsan napayım yapacak bir şey yok.
-
Güncelleme gelecekse hikaye özelliği, ne dinliyorum özelliği efendime söyleyim yer bildirimi gibi güncellemeler gelmeli. Olmamış bu hiç.
-
@karakalpaklı hikaye özelliği e devlete bile gelecek yakında
-
Valla ne yalan söyliyim eski formatın tadını vermiyo. Saat başı girerdim şimdi giresim gelmiyo. Lütfen düzenleme yapıın
-
@isimsiz reklamları azalttık. Hala aynı görüşte misiniz?
-
@burcuburcu başlıkları sağa sola kaydırırken yaşanan sıkıntı düzelirse bence tamamdır. Reklam maddiyat için gerekli bişey nihayetinde.
-
Arkadaşlar bu sağa sola kaymayı engellemek için oklarla hareketi deneyebiliriz.
-
@karakalpaklı hikaye belli değilmi hocam zaten kpss çalışıyorum, ilan çıkmasını bekliyorum, mülakat sonucu bekliyorum. :))
-
@burcuburcu onu deniyoruz da kaydırmak daha kullanışlı
-
@bunekadarçalışma valla bana bmw reklamı çıkıyor; yapay zeka anladı ne olduğumu
-
@burcuburcu reklam olmali mi olmamali mi ona karari siz verirsiniz. Benim begenmedigim husus her iki yandan da sekmeler cikmasi. Saga cekiyoruz sekme sola cekiyoruz sekme ayrica oklarda arada sirada islemiyor mecburen kaydirmak zorunda kaliyoruz
-
@antimülakat hocam bu japonlar bu siteyle niye ugrasiyo manyak mi bunlar
-
Forumu saga sola kaydirmak istiyoruz bunu yaparken sohbet ve bildirim sekmesi cikip durmasa cok iyi olacak. Eski hali iyiydi bence
-
@aliveli halkımızın sesini duymak ve teknik ekibe duyurmak sanırım sana düşüyor
-
@issiz yeni versiyonda aslında mobil için tasarlanmış bir yapı kullandığımız recent card değiştir olayı ile cakisti, malesef siber savaşlardan bizde payımızı aldığımız için forum teknolojisini en güncel halini sizlere sunmaya çalışıyoruz korunmak için , tabi bu sizlerden gelen istekleri gozardi edeceğimiz anlamına gelmiyor o yüzden telefondan sürekli sağ sol sürerek yaptığınız değiştirme hareketi menü ve chat sekmelerini açtığı için alt kısmına ilerlemenizi sağlayacak noktalar koyduk bir bu seklini deneyelim
-
@maverick hocam işler rayına girince sağa sola çekme düzeneğini (sohbet+bildirimi) tekrar sağ tarafta birlikte olan eski haline döndürürseniz daha güzeldi o başka bir sıkıntı yok
-
@maverick tamam bu sefer guzel olmus
-
@aliveli @Antimülakat @paretowilfredo hocam Allah aşkına şu sağdan soldan fırlayan sekmelere bir düzenleme getirin. Her giriste ve her sayfa degistiriste mutlaka en az 1 kere her ikiside ordan firliyor. Bence verimi ciddi manada düşürüyor
-
@magduriibfli sağdan soldan fırlayan derken sohbet sekmesini mi kastediyorsunuz?