Hukuk konu anlatim icin tavsiye ?
-
A kadro hukuk mu yoksa murat mi hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar teşekkürler
-
@zdrn a kadro kullanıyorum ama alt yapı sağlam değil ise kutluay kararlı 4t derim
-
Themis veya erhan güneşin konu anlatımı kitapları
-
@zdrn detay istiyorsan murat hukuk , detaylarda boğulurum dersen a kadro hukuk
-
@krtalprn Kutluay kararlı özel hukuk kullandın mı hocam?
-
@luthor ben 4t nin hukuk çözümlü soru bankalarını bitirmiştim ama konu anlatımını bilmiyorum. Temeliniz varsa sadece o soru bankaları tekrar için yeterli gelir bence
-
@accosator Hocam murat fasikul kullaniyorum memnun degilim.Dumduz anlatimi var.Guzel bir tekrar kitabi lazim bana birazda ayrintili olsun istiyorum.Kutlay ozel kamu dusunuyorum da arkadas yazinca sorayim dedim.Cikmis konsensus var bende konu anlatim lazim.
-
@luthor muratı şu an klasik sınavlar için ben de kullanıyorum ama ben beğendim sadece borçları biraz kötü ayrıntı için themis veya ikinci sayfa yayınları diyebilirim ama onlar biraz hakimlik için daha kullanışlı, klasik sınavlara ağır kaçar bence yetiştiremezsiniz iktisatla maliyeyle beraber
-
Dediğim gibi kutluay kararlı konu anlatımı almadım ben, muratın üstüne konsensus ve dönüşüm çözün yeterli gelmez mi , temeliniz varsa yeter bence
-
@accosator Aynen hocam zaten kac aydır çalışıyorum.Anayasa idareyi kpss zamanı nohutçudan çalıştım.Cezada da sorun yok.Ama özellerde çok sıkıntım var.Tan tahsin zapata alacaktım ama gerçekten zaman yok onada.Zamanında bakmak lazımdı.Böyle güzel,yalın anlatımlı bir kitap lazım.Kutluayı alıcam sanırım.
-
Bir de yargı yayınevi nin corpusu var 2016 basım ama o da fena değil bence yeni baskısını 2 cilt yapmışlar kamu ve özel diye
-
@luthor ikinci sayfanın medenisi ve borçları güzel ama yetişmez iyisi mi 4t alın, geçen sene yargının corpusu nun ticaretini ve medeni sini beğenmiştim ben ama borçlar iyi değildi pek isterseniz yargının sadece özel hukuk cildini alın, ticareti gerçekten iyiydi
-
@accosator Sağolasın hocam corpusu yazdım bir kenara.Gidip incelerim ona göre birini alırım artık.
-
@luthor bu arada yargının yeni setinin adı Corpus mu hâlâ emin değilim. Sitesinden bi bakarsınız iki cilt yeşil mi mor mu ne ,kolay gelsin.
-
En cok bu kpss a grubunda konsensus cozup sadece 30 yaptim diyen kesim bunu nasil basariyo yada sadece 4t cozup 35 yapanlari cok merak ediyorum.Sizcede olur mu bn yapamadim
-
Geçen sene a kadrodan çalıştım kitaplar güzel ama çok özet gibi. Biraz ayrıntı, akademik şeyler istediğim için kanunname ve tan Tahsin zapatanin medeni ve borçlar kitabını sipariş verdim kpssye hazırlanır gibi daha detaylı çalışmayı düşünüyorum. Yakında ilan gelir hukugu hızlı bitirmem gerek derseniz a kadroyu kesin öneririm.
-
@luthor murat fasikülu neden beğenmediniz biraz ayrinti verir misin? Fiyati bütçeme çok uygun ve sadece düzenli çok ayrıntı olmasa da not kıvamında olur diye alacaktım.
Mesela borçlar anayasa idare kısmı verimli değil midir?Kutluay kararlı nin özel ve kamu olarak iki ayrı kitabını alacaksanız da memnun kalınca buraya yazar mısınız?
-
@falanfilan Hocam benim anayasa idare ceza sorunum yok o yüzden murattan bunları tekrar ederken sorun yaşamadım.Hatta tekrar için ideal geldi.Ama kitabı beğenmedim diyerek yanlış yorum yapmışım siz söyleyince anladım.Benim özel hukuklarda sıkıntım var konuyu doğru düzgün oturtamadım.O yüzden pek kalıcı olmuyor.Fasikülünde özel kısmı benim işime yaramadı desem daha doğru olacak sanırım.Sizin konu sıkıntınız yoksa tekrar için mutlaka yeterli olur ama incelemeden almayın derim.A kadro fasikülle bir kıyas yapın bence.A kadro fasikülü çok övüyorlar.Kutluayıda gidip inceledikten sonra alıcam yazarım size.
-
Bu kpss sürecinde sohoyu tek geçerim arkadaşlar. Ne murat ne de başka kitap. Sohodan çalıştım, 2016 ve 2017 de baya güzel netler çıkardım. Kurum sinavlarina da ondan çalisiyorum. Kpssde cok isime yaradi bakalim kurum sinavlarinda da iş görecek mi görecegiz..
-
@magduriibfli Soho konu mu hocam.Yoksa soru mu?