ASKERLİK
-
Arkadaşlar Aralık 13 Askeri birligime teslim oluyorum. 6 ay kısa dönem Denizci olarak .
Bu süreci yaşayan arkadaşlara Sorum olacak .
Birkaç kitap götürup çalışan oldu mu ?
Ya da Kanun cep kitapları götürmek daha mı mantıklı ? -
Bende şu an da askerlik vazifemi yapmaya devam etmekteyim ancak gelen ilanların bir çoğunda "başvuru sırasında askerlik ile ilişkisi olmamak " koşulu var bu yüzden gelecek ilanlara başvuramayacağım galiba bu konuda bi araştırmanız oldu mu ? Onun dışında askerde ders çalışmak için cep kitaplarının daha faydalı olduğunu söyleyebilirim.
-
@mehmedoglu kardeşim gelen ilanlara başvurabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz. Askerlikle ilişkisi maddesine pek takılma istersen dpb yi arayıp bilgi alabilirsin
-
ben de tecilimi bozdurdum. şubatta gideceğim. mülakatları bekledik elimizde patladı. sınavlara başvurma, girme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak kamu sınavları ankarada. uzak bir yer çıkarsa izin verirler mi en çok onu düşünüyorum.
ders çalışma mevzusu gidilen yer, başımızda ki komutana göre değişir. beklentiye girmiyorum ne olur ne olmaz diye inşallah çalışma fırsatı buluruz.
-
@yamtar bende şubatta gidecem askere giden 3-4 arkadasa sordum acemi birlikte akşam 5 ten sonra çalışabilirsin ders çalışan vardı bir sorun olmuyor dediler her türlü sınava mülakara izin veriliyor dert etme
-
ÇALISAMAZSIN KARDEŞİM .
Acemı bırlıgınde ders ÇA-LI-ŞA-MAZ-SIN.
Hiç mi süre kalmıyor hıc mı kıtap okuyacak vaktımız olmuyor dıye soruyorsan oluyor elbette ama sürede ders çalışacak kafan olmuyor.
Eğer fırsat olursa usta birliğinde ders calısabılırsın . O da yerine göre değişir . Sen ilk bi yerles durumuna bi bak . ondan sonra kıtap siparişi verirsin . kargo ıle bırlıgıne kadar getırırler .
Ben kıtaplarımı askerde aldım hep -
@köyün-ağası başvuracağım akardeşim ancak bddk yı durumla alakalı aradım kazansanız bile atamanız yapılmayabilir dendi aynı şekilde askere gelmeden önce sgk denetçiliği için sgk yı aramıştım onlarda benzer cevap verdiler.
-
Ve acemi askerlik boyunca ders çalışmayı düşünmeyin derim. Ben şu an da usta askerim ders çalışacak günde bi saat vaktim oluyo yada olmuyo.
-
@oflu61 ula oflu niye insanları geriyorsun? arkadaşım yeni geldi askerden kaç koli kitap getirdi. yukarıda da söyledim. gittiğin yer başında ki komutan yaptığın işe göre değişir. ders çalışacağım beklentisi olmasın ama fırsat olursa da değerlendirmek lazım
-
@mehmedoglu
https://www.google. com. tr/amp/s/ www. memurlar. net /haber/549781/memurluga-yerlesen-ancak-askerde-olan-nasil-hareket-edecek.html%3famp=1 -
Arkadaşlar okumamissiniz heralde .
DENİZCİ OLARAK DİYORUM .
İSKENDERUN HATAY DİYORUM .
DENİZCİLER RAHATMİS CALİSABİLİYORMUS . -
@köyün-ağası acemilikte zor ama ben kendime küçük notlar hazırlamaya çalışıyorum. 2 ay ne hazırlarsam kar. hem genel tekrar olur hem de her fırsatta çalışabileceğim notlar olur. bazı kitapları defterleri de ayıracağım. usta birliğinde çalışma fırsatı olursa isterim gönderirler. senin de mi 25 ocakta belli olacak giddeceğin yer. kpss puanın nasıl?