2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@Baumol tavsiyelerim sadece ankarayla sınırlı kalmaz teftiş kuruluyla ilgili de olur tabii sen istersen :d
-
@genclerbirlikli 14 aycık bi bekleyiş oldu artık ama sağlık olsun napalım
-
@genclerbirlikli mesaj kutunu yeşillendirdim
-
Tebrikler arkadaşlar zorlu bir bekleyiş oldu sizler için. Meslek hayatınızda başarılar
-
Burayı kazanan arkadaşlardan işkur istihdam uzman yardımcılığı listesinde olanlar da varsa işkura feragatlerini bildirirse çok makbule geçer. Allah yolunuzu açık etsin meslek hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Baumol hayırlı olsun hocam tebrik ederim
-
@Baumol Çok şükür dostum, bunca bekleyişe değdi Allah utandırmasın meslek yaşamında.
-
@Baumol, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Kadrosu
@plansız Benim hayalimle Cemal Süreyanın tecrübeleri bir bütün olur inşallah. 1.5 yıldır iş teftiş 1 yılı aşkın da Sgk teftiş sonucu bekleyen biri olarak bu gelişmeyi bir işaret sayıyorum...
@Baumol Süreç fazlasıyla uzamış olsa da bu iletinin üzerinden çok vakit geçmeden hayallerden biri gerçek oldu:) Tebrik ediyorum, hayırlı, uğurlu olsun, mesleğinizde başarılar dilerim
-
@aroma çok teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun inşallah.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstat. El birliğiyle her şey çok daha güzel olur inşallah
-
@plansız Açıklanınca aklıma geldi bu ileti zaten. Kim bilir belki de bazen gelmesi için çağırmak gerekir. Çağırmış olduk sanırım çok teşekkür ederim çok sağolun :))
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar müfettişlik mi denetmenlik mi hangisi daha tercih edilesi? bilgi almak istiyorum ilerisi için
-
@kpsscikız Merhaba dostum. Meslek tanitimlarimiza göz atarak bir fikir edinebilirsiniz;
Müfettiş Yardımcılığı
https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/sgk-mufettis-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi-h3135.html
Denetmen Yardımcılığı
Yine sorunuz olursa yardimci olmaya calisiriz dilimiz dondugunce
-
Bi teftiş ilanını bir daha ne zman göreceğiz acaba ya da o bizi görecek mi ?
-
Arkadaşlar sgk teftiş açıklandı darısı iş teftişe diyelim.
Benim sizlerden bir ricam olacak. Şu an sgk teftiş asil listede olup aynı zamanda iş teftiş mülakat sonucunu bekleyen 13 kişi var. Bu kişilerden iş teftiş açıklandığında kesin olarak ben geçiş yapmayacağım sgk teftişte kalacağım diye düşünen arkadaşlar varsa sizlerden açshb/rehberlik ve teftiş başkanlığına mülakatınızın değerlendirilmemesi , hakkınızdan feragat ettiğinize dair dilekçe ile bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.
Hak verirsiniz ki teftiş kurullarında ilan edilen aday sayısı ile mülakatlar sonucu kadroya alınan aday sayısı eşit olmuyor daha az oluyor. Geçmişte bunun örneği vmy olsun iş teftiş olsun çok görüldü. O yüzden bu tarz düşüncede olan arkadaşlarımız geçtiğimiz bu yolların ne kadar zorlu olduğunu kendileride çok iyi bilmektedir ve bu yüzden hala atanamayıp sadece bu mülakat sonucunu bekleyen ben gibi arkadaşlarımızın yararına olacağı şüphesiz bir gerçektir.
Eğer bakan/bakanlık ilan sayısı 80 olsa bile kafalarında daha az bir sayı belirlemiş olabilirler az önce dediğim örnekler gibi.
Arkadaşlar vicdanınızın bu konuda hassasiyet göstermesini temenni ediyorum.
Ayrıca sgk teftiş ile ilgili bir whatsapp grubu varsa ordada paylaşılmasını rica ediyorum.