2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Kimsenin dikkatini çekmemiş ama şöyle bir durum var arkadaşlar. İş teftiş mülakatı 4-5 aydan evvel açıklanmayacağı için sonuç açıklamaları peş peşe gelir diye düşünüyorum. Aynı isim hem iş teftişte hem de SGK teftişte olmayacaktır. Çok fazla kişi bu sınavı kazanırsa da üzülmeyin derim.
-
24 Ocak kararları sorusuna Ve enflasyon hedeflemesi yıl sorusuna itiraz eden oldu mu ?
-
Ne zaman aciklanir bu sinav
-
Hiç ses seda yok dimi arkdşlr...
-
Başkan Twitter'dan sorular bir soruya, nisan ayı içerisinde açıklanması yüksek bir ihtimal şeklinde cevap vermiş.
-
Başkan twitter'da testlerin değerlendirilmesinin tamamlandığını, kompozisyonların okunduğunu, sınavın açıklanmasının da çok zaman almayacağını söyledi. benim görüşüm bu hafta içi bir ihtimal, en geç ise önümüzdeki hafta açıklanacağı yönünde.
-
Kompoziyon okuması daha uzun sürer diye düşünüyorum. Bu hafta açıklanması bence zor. Yine başkana Twitter üzerinden sorup güncel bilgileri temin edebiliriz
-
@sucuklu_oralet bu hafta olasi gorunmuyo da haftaya aciklanir muhtemelen. Kompozisyon okunacak sonuclar belli olacak imzalar atilacak vs vs uzar biraz
-
Merhaba arkadaşlar... ben sabah oturumunda 'aday numaramı' yanlış yazmış olabileceğimi düşünüyorum... (269 iken 296 yazdım yasa 296 iken 269 yazdım) ... sorun olurmu acaba yada düzeltmenin bir yolu var mı
-
Gecebilecegimi cok sanmamakla birlikte yine de bekliyorum bakalim nolacak
-
Kompozisyondan kolay kolay kıyım yapılmaz diye düşünüyorum.
Her dersten ortalama 19-20 bandı yapan, yani 95-100 bandıyla kapatır. Ortalamaya takılma durumu olmayan kişiler için.
-
@sucuklu_oralet kompozisyon degil hocam alandan tirsiyorum ortalamayi tutturamayabilirim
-
@magduriibfli hangi ders sıkıntı hocam ? soruları toparlamıştık. Paylaşabilirim tekrardan.
-
@sucuklu_oralet Mülakata kalmaya kota olmadığı için hepsinden 18 yapan mülakata kalır yada joker dersi 22 olup 15-16 doğruluk kötü dersinide dengelemeyi başaran. 50 kişilik alımlarda en kalabalık mülakat listesi açıklanacak. 130-140 hatta daha fazla kişi olacaktır.
-
Mülakata 100 kişi bile kalamaz diye düşünüyorum.
-
@tibeout Kota olmadığına emin misiniz ? Benim aklımda 2 katı mülakata hak kazanacak diye kalmış nedense..
-
Hüküm bu şekilde dostum. Bir sınır belirtilmiyor yönetmelikte.
-
@paretowilfredo Anladım hocam, teşekkür ederim. Yanlış hatırlıyomuşum demekki ..
-
@sukut_u-hayal sınav çıkışında isminizin karşısına imza atmişinizdir zaten
-
@sucuklu_oralet cevaplara bakmadim hocam karsilastirma yapmadim. Sonucu aciklaninca gorecegiz fazla umutlanmadan bekliyorum. Baskanin dedigine gore katilim %80nin uzerinde. 200 kisi girdi desek en az 150si mulakata kalacaktir diye dusunuyorum