2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@hadinbahım yani imza atmak yeterlidir diyorsunuz...
-
@sukut_u-hayal yani numaraya göre isminizi buluyor listeden. Yani numara yanlış olsa başka birinin ismi cikardi
-
@magduriibfli
2 katı kuralı uygulanmazsa 120-150 kişi bandında kazanan olanacağını düşünüyorum bende. -
Arkadaslar 2 katı gibi bir kuralın uygulanmayacagini Sayın Apaydın twitter üzerinden belirtmisti sınavdan hemen sonra. Aklınızda soru işareti kalmasın
-
2 katı gibi bir kural da yok yani nerden çıkarıyorsunuz
-
@mithat-birden Bu hafta sonuna doğru veya diğer hafta içinde başkan kaç kişinin kazandığını açıklar diye düşünüyorum. Sonuçlar açıklanmadan önce sayı verecek diye düşünüyorum
-
@sucuklu_oralet 200 kagidi 1 haftada okuyamaz baskan. Sonucta baska isleri de var. En az 2 hafta daha bekleriz gibi
-
@magduriibfli Kendisi mi okuyacak Başkanın. Twitter da sorsak mı siz mi okuyacaksınız Başkanım diye
-
@sucuklu_oralet Oturum arasında görüşmemde bizzat okuyacağını ve çok önemsediğini söylemişti.
-
@sucuklu_oralet sinava girmeden once oyle deniyordu hocam. @Tibeout arkadasimiz da teyit etti, demek ki dogru
-
@tibeout O zaman daha sınavın açıklanmasına 1-2 hafta var diyebiliriz
-
Başkanımız bakalım bugün ne diyecek
-
Acele edersek, Bugün açıklanabilecek durumda diye bilgi vermiş Sn. Mustafa Apaydın Başkan. Twitter'da gün içerisinde yine sormaya çalışırım.
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Acele edersek, Bugün açıklanabilecek durumda diye bilgi vermiş Sn. Mustafa Apaydın Başkan. Twitter'da gün içerisinde yine sormaya çalışırım.
Bitmiş mi yani hocam okuma süreci
-
@gazi3 Twitter'da öyle açıklama yapmıştı başkan dün akşam. Çok az kaldı açıklanmasına dedi.
-
Sonuçlar açıklanınca hangi dersten kaç puan aldığımızı görebilecek miyiz? Yoksa sadece liste şeklinde mi açıklanacak? Bilgisi olan var mı?
-
@homo_economicus liste ve ortalama puan hocam sadece.
-
@sbuiky anladım hocam teşekkürler.
-
Kompozisyondan kalma durumu fazla oluyor mu acaba ?
-
Bu hafta açıklanır gibi?