2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Muhtemelen yarın diyor başkan.
-
Başkan yarın açıklanacağını söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
hakkımızda en hayırlısı olur inşallah
-
Başkan şimdiden alt yapısını yapıyor süreç uzun olacak diye zırt pırt sormayın diyor sanki::)
-
@gök-kız, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
hakkımızda en hayırlısı olur inşallah
Sen akillanmadin mi sgk dan daha
-
@shady1 ahahaha:)) akıllansam ne olacak hocam işsizim :))
-
İşe başlamak tahminen 6 7 ayı bulabilir bence. Daha eğitim başlayalı bir ay ancak oldu
-
Son sgk teftişlerin eylüle kadarmış eğitimi
-
Bugün Büyük Olasılıkla Açıklanacağını söylemişti Başkan. Her dersten ortalama 60, Genel ortalamanın da 70 olması dahilinde herkesin mülakata kalacağını ilave olarak söylemişti. 18 Kişinin Kompozisyondan kaldığını söylemişti. 200-210 kişinin sınava girdiği tahmin ediliyor. Başkanda katılımın %80 civarı olduğunu iletmişti.
***Diğer derslerden 60 barajı ve genel ortalama 70 barajı ortalaması diğer derslerde düşünüldüğünde Zor olmayacağını düşünüyorum. Ve yaklaşık olarak 110-130 kişi bandında mülakata kalanın olacağını düşünüyorum.
Herkesin hakkında hayırlısı, Yukarıda ki bilgiler tamamen "Tahmin" içermektedir.
-
@sucuklu_oralet çok gereksiz konuşuyorsun
-
@reckless "Gereksizlik" kavramı görecelidir Dostum. Bu forumda, bencillikten uzak bir çok insana elimden geldiğinde destek ve moral vermek için kullanıyorum. Senin gibi "Klavye Delikanlılık" çağımı çoktan geçtiğimi düşünüyorum. Her türlü eleştiriye açığım, Eleştirinin bana bir şeyler katacağını düşünüyorum. Tabi ki de Haklı olmalı eleştiri.
***Forumu kişisel husumetler için kullanmıyorum, Forumda bu iletiyi girip kirlilik yarattığım için Sen hariç herkesten özür diliyorum.
*** "Reckless" nickine sahipsin. İngilizce de "Umursamaz, Laubali" kelimesiyle nick olarak bütünleştiğini düşünüyorum.Seni olgunluğa davet edip, Herkese iyi forumlar diliyorum. Sağlıcakla
-
@sucuklu_oralet reis Kompozisyondan 95 alan kişi kesin sensin
-
@yigidooo Yok be Dostum. Kalemimiz Mor Püsküllü, bazen uzun tutuyor kelimeleri. Ömer Hayyam'dan Rubaileri ve Nef'i Hicivleri çok okumuşluğu var. Bir de "Kinaye,Tezat" sanatlarına düşkünlüğü vardır. Dedem hep derdi, Seviyesi düşük insanları "Mizahınla yen oğul, Mizacınla Değil"
***Neyse, konumuza dönelim. Başkan güvenlik soruşturması ve mülakat sürecinin uzun sürebileceğini ve sabırlı olmaya davet ettiğini Twitter üzerinden bilgilendirdi. Takip etmeyen arkadaşlara bilgi vermek istedim. Ayrıca, Başkana Tweet attım, Bugün açıklanması konusunda bilgilendirilmek üzere ricada bulundum.
-
Bugün açıklanır mi acaba ? Kompozisyondan dolayı sınavı gecemeyenlerden biri de ben miyim diye merak ediyorum.
-
Bugün akşama doğru açıklanması bekleniyor.
-
@nilayfb Test kısmında çok sıkıntı gözükmüyor bende de, Ancak 7-8 Kişinin sadece kompozisyondan kalmış olmasını söylediğinde Başkan, Acaba Bende mi Sorusunu sormaya başladım kendimde
-
@sucuklu_oralet Hocam merak etmeyin siz değilsinizdir. Yukarıda arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum. Kompozisyondan 95 alan kişi bile siz olabilirsiniz.
-
@nilayfb reis sen rahat ol ya konuyla alakasız bişey yazmış olsada gecersin yeterki mor Sümbüllu kaleminin mürekkebi bitmesin.
-
Mor Sümbül ne ta Püsküllü olcak o
-
Mor Püsküllü Kalem, İdari yargı ve Kaymakamlık Mülakatından elenince ipin ucunu fazla kaçırmıştı
SATILIK TAKIM ELBİSE
İşçi Bir Babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 İle Alınmış.
Beden Ölçüsü 52, Normalde Üstüme Tam Oturduğunu Düşünmüştüm.
Ancak, Bedenime Kat Kat Büyük Görülmüştür.
Buram Buram Basiretsizlik Kokar. Halbuki Anam Ne Güzelde Koktuğumu Söylerdi Giyince.
Önünde İlikleri Yoktur, Sadece Hak Yolunda, Allah Katında Saygıdan İliklenecek Yedek Bir Düğmesi Vardı. (Torpilsizdir)
Rengi laciverttir, Mavinin Huy Olduğu Bedenime Yakışan, Ancak başkaları tarafından Yakıştırılmayan.
Geniş Dünya Görüşüme Göre, Basmakalıplığı Darlığı Sevmediğimden, Paçaları Biraz Boldur. Türk Usulü, İtalyan Usulundan Uzak.
Kravat Tercihi Bordo Renktir. Renk Tercihini Meslek Uğrunda "Bordo Bereli" gibi Hissettiğimden. Ülke Aşkı, Görev Aşkı.
Anla işte Kardeşim Nasip Değilmiş, Yoksa Satar mıyım ?
"İşçi Bir Babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 ile Alınmış, Anamın Giydiğimde gözünü dolduran, Çok yakışmış Oğul diyen ""Dünya Değerlisini""
Üstüne Hayaller, Emekler, Kazanırken Mutluluklar. Tebessümler Verilecektir.
Kaybedilirken, Hayal Kırıklığı, Üzüntüler..... Sahibinden Kalacaktır.Arkadaşlar 3 Deneme. 3 Başarısızlık. Vardır Bunda da Bir Hayır, Vardır Vatanımın Milletimin Devlet Erkanlarımın Bir Bildiği.
Sağlıcakla,