2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Twitterı olan arkadaşlar başkana sorabilir mi acaba en azından kesin olarak 2019a mı kaldı onu öğrenirdik belki ?
-
Var mı bir gelişme ?
-
Merhaba dostlar. Bir gelişme var demeyi çok isterdim lakin malesef bir bilgim yok bu hususta. Durumu haberleştirdim, meramınızı dile getirmeye çalıştım olabildiğince. Sizler de sosyal medya üzerinden destek verebilirsiniz. Sayın Apaydın olabildiğince hassas ve interaktif bir kişi malumunuz. Bu vesile ile bir kez daha duyurmuş oluruz durumu en azından. Belki net bir yanıt gelir buna cevaben.
-
@paretowilfredo tesekkur ederiz ustad
-
Kurumu arasak bilgi alabilir miyiz acaba ?
-
İlk ağızdan öğrenmek için mustafa beye yazmak gerek
-
Kuruma ulaşan var mı arkadaşlar ?
-
Bu hafta açıklanır mı ?
-
vay arkadas. Mgk ve rekabet mulakatlari kisa sure de aciklanirken bizimki halen aciklanmadi....
-
İş Teftiş ve SGK Müfettiş mülakatı bekleyen birileri bence öncülük yapsın Durumu başkana iletmeye çalışalım Denetmenlik bekleyen arkadaşlarında Desteği olacak
-
Yok mu bir haber ?
-
@paretowilfredo Hocam iyi akşamlar, mülakatların açıklanması süreciyle ilgili bir bilginiz var mı acaba ?Teşekkürler.
-
Memurlarnette, yorumlarda okudugum kadariyla is mufettis yrd ve sgk mufettis yrd. larına 6 7 senedir yeterlilik verilmiyormus. Acaba bu yazilan yorumlar dogru mu? Eğer dogruysa da mülakat sonuclarinin aciklanmama nedeni bu olabilir mi?
-
@872 sgk teftiş bu konuda hızlı ancak iş teftiş için aynı şeyi söyléyemem bazıları dava açarak müfettiş oldu açshb uzak durmak lazım devletin en hantal kurumlarından
-
@xxxkara umarım en yakın zamanda açıklanır da denetmen yardımcılığı ilanı bekleyen bizler icin de iyi olur hem. Tesekkurler.
-
@872 Bu sorun iş teftiş kurulunun sorunu dostum ve özel sebepleri var. Çok ciddi bir istisna. SGK'da bu tip unvan atamalarında herhangi bir sorun bulunmamakta. Vdk da böyle bir sorun var son dönemde. Onun da yine kendi içinde özel sebepleri mevcut.
-
@paretowilfredo ustad bence sgk da bi sikinti var
Teftis aciklanmadi
Sgk denetmen yrd ilani gelmek bilmedi
Merkezi atamayla atananlarinda 7 aydir goreve baslamadigi belirtiliyorYani sikinti sgkda kurum olarak var sanirim
Ama nereye kadar
Milletin yaşi da gececek hak kayiplarina nasil cozum bulacaklar
Kimse onunu goremiyor ki... -
@yamanoglan Bu konu o konudan farklı olmakla beraber evet dostum, ilk atamada ÇSGB topyekün sorunlara sahip. SGK özellikle.
-
@tuntirikos Malesef dostum, soruşturma deniliyor halen. SGK'da normalleşiyor gittikçe bu tip bekleyişler..
-
@paretowilfredo ustad peki isler bukadar yavas iken diger isler nasil dönuyor
Hersey yavas o zaman sgk da