2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
E devlet belgesini kabul ettirmek mümkün mü acaba yarın sorayım. Okul onaylı değil diplomam teftis kurulu için ist a gitmek yada notere para baymak var.daha önce birkaç kuruma kabul ettirilmişti e devlet.
-
@aroma arayarak biraz zor ama teftiş başkanına bir tweet atarsanız kendisi bu gibi durumlarda yardımcı oluyor. Geçen sene okulun onayladığı kabul edilmiyordu kendisine tweet atılarak durumdan haberdar edildi ve okulun onayladığı kabul edilmeye başlandı. E-devletdekinin de kabul edilmemesi için bir sebep yok
-
@baumol yaa allah razi olsun sunu okudugumdaki mutlulugumu anlatamam
-
Arkadaşlar e devlet oluyor mu ? Arayıp soran oldu mu ?
-
Sendikalar, Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku alanının içine dahil mi? Bende sgk denetmenlik için kitap var orada dahil edilmemiş ancak açıköğretimde çok soru gelmiş.
-
arkadaslar kpss sonuc belgesinin asli veya onayli ornegi derken bunudami onaylatmamiz gerekiyor esas bitirdigi okulun numarasi diyor bu sanirim okulun kodu gibi bisey oluyor degilmi birde kpss puani icin iki alan birakilmis iki puan turunude yazmak mi gerekiyor yoksa yuksek olanimi yazayim sadece
-
Sizce kaça düşer puan 85 olur mu ki
-
@ltfye VMY bu hafta açıklanmazsa 87lerde kapatır
-
E devlet kabul ediliyor mu ögrenebilen var mi
-
E devlet kabul edilmiyor kardeşim @brzezinski
-
@joeblack16 o zaman başkana tweet atmak kaldi son çare sagolasin kardeşim
-
@sirius hocam ben 87 den bile şüpheliyim 89-90 da kalma ihtimali olabilir gibi geliyor niyeyse.
Diploma konusu için kurumu arayan oldu mu arkadaşlar -
#SGK #Müfettiş Yardımcılığı Giriş #Sınavı başvurularında, @ekapi (e-devlet) üzerinden alınan, orkodlu ve kod numaralı diploma veya bitirme belgesini kabul etme kararı aldık. Adaylar, üç büyük ilimizdeki grup başkanlıklarımıza da diploma onaylatabilirler
-
Sonuclarin aciklandigi tarihi bilene odul var galiba 4 ay gecmis diyorlarki mart da aciklanacak evet aralik da iken yilsonu ocak da iken subatta subatta ikende martda aciklanacak denmisti mart a girince de nisan da aciklanir artik tarih vermenin bir mantigi yok 4 ay gecmis nerdeyse hala bir ay sonrasini tarih vermenin anlami yok.
-
@hukukcusmith pardon forumlar karisti
-
@hukukcusmith Tamam kardeşim ben burdayım sen hiç söylemedim say
-
@baumol soylemen de sikinti yok kardes de zmanlama kotu 4 ay olmus hala bir ay sonrasini tarih vermek iyice yiptatiyor.
-
@hukukcusmith 1 ay sonrası değil kardeşim 2 ay sonrasına tarih verdim dikkat edersen. Mart diye illa Martın 1 i mi çıkartılıyor ?
-
@baumol yakin zmana vermissin o zaman rahatladim suan
-
Diplomanın Üniversite onaylı fotokopisi kabul edilir mi arkadaşlar e devletteki kabul edilmiyo demişsiniz