2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
işe başlama mülakat sonuçlarından ortalama ne kadar süre sonra oluyor? mülakattan önce gvs yapılıyor bildiğim kadarıyla ama sonra tekrar yapılıyor mu?
-
@elifim 2017 için bu süre 3-6 ay arasıydı ama bu sene işe başlamak için 1 aydan fazla bekleyene rastlamadım.
-
@hgrotius umuyorum erken olur. teşekkür ederim
-
@elifim inşallah. Rica ederim.
-
Arkadaşlar sınav puanlaması nasıl olacak, kompozisyon dahil olacak mı puanlamaya bilgisi olan var mı? Bir de basit ingilizce(zamanlar, ekler vs.) çalışabileceğimiz kaynak not vs önerisi olan var mı?
-
Sinirda kalanlara guzel bi haber var. Bazi kisiler basvurularini geri cekmis. Baskan twit atti az once
-
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.
-
Puanım 88.87 arkadaşlar. Bi el atın da girelim şu sınava. Dua ederim size.
-
Gss prim ucreti 2018 de ne kadar . Arastirirken bi sitede 81 yaziyo diger sitede 60 kusurat ti bilen var mi.
-
Neredeyse 2018 sınavı geldi kurumlar hala 88 89 ile kapatıyor... Anlaşılan artık 80 85 alanlar puanlarına iyi puan gözüyle bakmayacak.
-
facede gordugum kadariyla 2 kisi feragat etmis bana kadar dusmeyeck buyuk ihtimal en az 88.7 de fln kalicak rica ediyorm sinava girmeyecekseniz lutfen feragat edin yarin son gun olabilir.
-
Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
17 sa.17 saat önce
Daha fazla
Başvurusunu geri çeken birkaç aday olduğundan, teşekkül etmiş olan puan değişebilir. -
Arkadaşlar feragati gerçekleştirmek isteyenler acele etseler iyi olur,listeye son şekli veriliyormuş ve girmeyecekseniz vazgeçmek için son 1-2 saatiniz..Bu arada feragat telefon ile olmuyor faks çekmelisiniz.
-
Bunun ingilizcesi daha önceden yine test miydi?
-
Liste üzerine hala çalışılıyormuş arkadaşlar.Telefonla görüştüğüm yetkili epey feragat olduğunu söyledi.Puan oldukça aşşağı indi dedi.Hala feragat etmek isteyen arkadaşlar kurumla irtibata geçerlerse çok iyi olur çünkü liste daha şekillenmemiş.
Bu konuda hassasiyet gösterip feragat veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. -
@luthor ayy hadi insallah umarim bana kadar dusmustur
-
@goodwill Hocam isterseniz arayıp konuşun yardımcı oluyorlar baya.
-
@luthor, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Liste üzerine hala çalışılıyormuş arkadaşlar.Telefonla görüştüğüm yetkili epey feragat olduğunu söyledi.Puan oldukça aşşağı indi dedi.Hala feragat etmek isteyen arkadaşlar kurumla irtibata geçerlerse çok iyi olur çünkü liste daha şekillenmemiş.
Bu konuda hassasiyet gösterip feragat veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.@luthor bunu yapanlar iibf den mi nasi oldu bu iş valla 2 gündür şaşırıyorum
-
Helal olsun bu arkadaşlara insanlık ölmemiş
-
@shady1 Tüm yerleşenlere ders olması lazım bu davranışın gerçekten.Bende çok tebrik ettim arkadaşları, sağ olsunlar.