2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
arkadaşlar başvuru formunu bulamıyorum linkini atabilir misiniz
-
önceki sayfalarda var hocam biraz geriye gidin
-
E devlet diploma kabul adiliyormu ? Bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu ?
-
Arkadaşlar tecilim aralıkta bitti mayısta askere gideceğim asker lik kısmıni nasıl doldurmaliyim
-
@fierce Başkan kabul edileceğini söyledi hocam twitter'dan
-
@sirius Ben son gün başvurcam mesala
-
@banshe Hocam askerlik şubesinin verdiği tecil belgesinde 2 tane tarih yazıyor birisi erteleme bitim tarihi, diğeri xx tarihine kadar askerlik yönünden ilişkisi yoktur diye muhtemelen siz erteleme bitim tarihini baz alıyorsunuz hatta e-devlet üzerinde de bu tarih yer alıyor. Bende yakın zamana kadar öyle sanıyordum ama askerlik şubesini arayıp soranlar olmuş bizim verdiğimiz belgedeki askerlikle ilişiği yoktur yazan yerdeki tarih tecil tarihiniz oluyor denmiş. Oradaki tarih sınav tarihini kurtarıyorsa o tarihi yazın heralde mülakat için sıkıntı çıkarmazlar olur da kazanacak olursanız zaten askerliği o vakte bitirirsiniz.
Eğer diğer tarihe göre tecilim bitti diyorsanız kurumu bir arayıp sorun çünkü burada kimsenin vereceği bilgi kesin olmaz bazı kurumlar muhtemel terhis tarihinin yazılmasını kabul ediyor ama sgk teftiş ne yapar bilemem. Eğer kurumdaki kişi kem küm ederse ve olumsuz yanıt verirse twitterdan teftiş başkanına durumunuzu arz edin muhakkak bir çözüm sunacaktır sonuçta vatani görev yapacaksınız keyfi bir durum değil.
-
Hocam teşekkür ederim. Ben askerlik şubesine gittim teciliniz aralık ayı itibariyle bitmiş dediler. 31 marta kadar askerlik şubesine gelip işlemlerinizi yaptırmanız lazım dediler. Mayıs ayinda da askere gidersin dediler. E devlette 31 marta kadar ilişkisi yok gözüküyor. Başvuruda tecil kutusunu işaretleyin 31 mart mı yazmam gerek
-
Arkadaşlar İİBF li kardeşimize destek olalım 》https:// tozluayna.blogspot. com. tr/2018/01/kizil-elma-kzl-elmauzerinde.html?m=1
-
@banshe Bence bir sorun olmaz tecilli işaretleyip 31 mart tarihini yazın hatta e-devlet üzerinden bir çıktı alın ki sorulacak olursa dayanak olarak gösterirsiniz. Aslında tecil yaptırmak için gittiğinizde size evrak veriyorlar orada da yazıyordur askerlik şubesi böyle bir evrak vermedi mi?
-
@black belge vermediler hocam
-
Arkadaşlar şimdi başvuru formunda ki puan kısmına hem 48 hem 22 mi yazacağız? Bunu net olarak bilen var mı?
-
@wickselll Basvuru formunun oldugu sayfada 48 veya 22 yi yazın diyor en yüksek olan yazılacak başka bir durum yoksa
-
@wickselll hocam ikisini de yazacaksınız
-
-
@wickselll Hocam başvuru formua bakarsan sadece en yüksek olanı yazmak yeterli.Ancak kuruma sorduğumuzda iksinide yazacaksınız diyorlar.
-
@luthor O zaman kurumun söylediğini dikkate almak lazım diye düşünüyorum.
-
@luthor İkisini yazmak herhalde dünyanın en mantıksız işi olur:)
-
ikisinide yazıyosunuz arkadaşlar en yüksek olanı dikkate alınacak
-
Eğitim bilgileri kısmında denklik bilgisi yazan yerler yurtdışı eğitimi alanlar için değil mi arkadaşlar? Oraları boş bırakcaz yani?
Ayrıca son okulun numarası derken kendi okul numaramız değildir sanırım, üniversitenin yök sistemindeki kodunu mu yazıyoruz o kısma?