2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Güncel liste hakkında kurumu arayan var mı arkadaşlar?
-
Sınav test diye ingilizce zorlaşır mı, yoksa önceki klasik sınav ayarında zorlukta mı olur arkadaşlar ? Bu sınavı gerçekten geçmeyi çok istiyorum fakat ingilizce gözümü korkutuyor.
-
@nilayfb klasik sınavdan daha kolay olur ama klasik sınavda herkes zorlanmışsa toleranslı okuyabilirler, test sınavda öyle bir şans yok malesef.
-
@burcuburcu Haklısınız hocam . Zaten ben sınavın teste dönmesine üzülenlerdenim. Umarım üzüntüm boşa çıkar. Teşekkür ederim.
-
Liste açıklanmış 88.91 ile kapatmış
-
@aroma Hiç düşmemişki ya bu ne:) Telefonda puan baya inecek dediklerinde ümitlenmiştim 0.1 puan bile düşmemiş.
-
@luthor benim de 0.4 le gitti düşmemiş sağlık olsun
-
@luthor vmy %5 ten bile insan başvurursa nasıl düşsün zaten
-
@maxmin aç bunlar aç aç
-
@maxmin Sağlık olsun hocam.Onada hayırlı olsun ne diyelim.
-
@aroma hocam listeyi duyurularda göremedim?
-
-
@elinor-ostrom teşekkür ederim
-
Bana gelmezdi zaten de sınırda olan arkadaşlar için üst kurul kazanmış vmy olmuş en az 10 15 kışı var ulen bir fax çekmesi çokmu neyse bakalım girenlere hayırlı olsun
-
atananlar çektikleri sıkıntıları çabuk unutuyor herhalde ki fax çekmek için zahmete girmemişler ne diyelim yine hayırlısı
-
@serpilyayin atananlar çektikleri sıkıntıları çabuk unutmasa zaten iibf bu durum da olmazdı.
-
@duymhuyguy geceye bir kapak bırak .. bravo hiç güzel yere parmak bastın
-
@francisysidro yani güzel yere
-
İngilizcesi olmayanların bu sınavı geçme şansı nedir ?
-
@yorgun-_iibfli ingilizce baraji 60 yani sinav cok kolay olsa bile az cok grammer ve kelime bilgisine sahip olmalisin tahminim yds den bilincli sekilde 40 alan kurumun yaptigi ing sinavini gecebilir