İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
arkadaslar şu adres kısmında aynı yerde ileri basıyorum hata veriyor hep aynı yerde var mı bir çözümü?
-
Arkadaslar basvuru ciktimda vesikalik kismi bos sizinde oyle mi?
-
Ben başvurdum çıktıı alamıyorum sürekli hata verio ne acayip bi sistem ya 3 gündür yüreğim şişti
-
Sistem sürekli hata veriyor uyuz oldum cidden ya
-
arkadaşlar bu başvuru sayfası bir çeşit sabır testi olabilir mi? başvurabilen herkesi mülakata çağıracaklar galiba.
-
Dostlar, başvuruyu tamamladıktan sonra bilahare çıktı alabiliyor muyuz?
-
@mayoz evet hocam vesikalık kısmı sayet listeye girerseniz evrak teslimi sırasında yapistirilacak suan için bir şey yok
-
Öğrenim bilgisini girdikten sonra sürekli hata veriyor bende kaç gündür ya hala başvuramadım ben, öneriniz var mı?
-
@kafakafka E devletteki bilgilerinle bir celiski varsa sikinti oluyor olabilir
-
@olursaolur Sagolasin
-
@kafakafka hocam çözebildiniz mi problemi aynı sorun bende de var ve bir türlü geçemiyorum orayı.
-
@kurt16 yok hocam başka bilgisayardan deneyeceğim bir de bakalım
-
@kafakafka, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
ardan deneyeceğim bir de bak
ben başka tarayıcılardan ve mobilden denedim yine de olmadı
-
@kurt16 explorerdan girdim yaptım sonunda
-
Arkadaslar tescili Aralık ıtıbarıyle bitti mayısta askere gideceğim bu satarsa askerlikle ilgili kısma me yazmam gerekiyor seceneklerin hic biri karsılamıyor bakayada kalmadım
-
Kaçla kapatır acaba bir öngörüsü olan var mı?
-
@wincheaster Toplam kaç tane başvuru vardı ? Başvuru sayısı da bir etken
-
@slutskyy başvuru sayısı soran olmadı sanırım sorulsa dillendirilirdi.
-
@slutskyy ben yeni yaptım başvuru sıra no 918 diyordu
-
@siyasallı geçen sene 1500 civarındaydı başvuru. Bu sefer sayının az olması bir ümit vesilesi bence. Puan olarak bilmiyorum ama sıralama olarak ilk 300 içinde olanlar kendilerini hazırlasınlar derim ben.