İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@seydialireis liste değişmez hocam maddi yanlışlıklar olmadıkça, kesin liste açıklandıktan sonra belge teslim etmeyecek 20 kişi olur fakat onda da liste değişmiyor, mülakata girecek sayısı azalıyor. Mülakata girmeyenlerle birlikte tahmimin 80 kişi kadar adayın mülakata gireceği.
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Son alımda mülakatlar nasıl olmustu. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi bu konuda ?
-
Listeye giripte evrak teslimine gidemicek arkadaşlar lütfen başvurunuzu geri çekin sınırda kalmışım mülakata giremicekseniz bizim boşuna yanmasın onun harici herkese başarılar
-
@sbuiky vmy sgk ve diğer mülakatlar açıklandığında bence bu sayı baya bir düşer listede sanıyorum baya bir kişi var böyle mülakat sonucu bekleyen
-
@bcd Yine de feragat etmeleri gerekir. Yoksa etkisi olmaz.
-
@leviathan mülakatlar 4 gün sürecek, her gün aynı sayıda aday muhtemelen öğleden önce ve sonra mülata girecek. Öğleden sonraya kalmayabiliyor ama, geçen alımda kalmamıştı galiba. Dernekler dairesi başkanı, personel dairesi başkanı ve 2 baş denetçi var. Bir kişi daha vardı, mülkiye teftiş başkanı olabilir. 5 dk sürmüyor, kendini tanıt 1 soru alan 1 soru derneklerden sonra çık bu kadar. Kaymakamlık mülakatının olduğu yerde yapılıyor yani mahkeme salonu gibi, komisyon üyeleri üstte sen ortada bi yerlerdesin sap gibi. Velhasıl bi önemi var mı yok tabi. Hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
@bcd, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@sbuiky vmy sgk ve diğer mülakatlar açıklandığında bence bu sayı baya bir düşer listede sanıyorum baya bir kişi var böyle mülakat sonucu bekleyen
;Ben başvurunun son gününe kadar bekledim mesela Vmy belki açıklar diye. Ama normalde 3 günde açıklayan vmy nerdeyse 1 ay olacak açıklamadı. O yüzden başvurdum mecburen.
-
Vala hocam kimsede insaf olduğuna pek inanmıyorum. Adamlar üst kurul mülakatını kazanmış gelmiş buraya başvurmuş herşey ortada diyecek bi laf bulamıyor insan.
-
Zaten içişleri de bunları bildiği için 6 katı cagiriyor olmalı. Yoksa 6 katı çok mülakat için
-
@aday-memur hocam bilmeden kimseyi yargılayamam ama bende merak etmiştim üst kuruldan diğer bir üst kurula geçenler veya hazine gibi biyerden başka kurumlara geçenler görüyoruz.
-
Bu listedekilerde yds ne durumda acaba
-
Tc, aile sira no falanda yazsaymislar keske eksik olmus biraz
-
@mayoz hazine stajyer kontrolörlük listesiyle karşılaştırabilirsin hocam.
-
Kesin liste açıklanmış. Muhtemelen aynıdır
-
merhabalar; güvenlik soruşturması kısmında ''nüfus cüzdanı suretini onaylayanın'' yazan kısım boş mu kalacak?
-
@jungss onu orada teslim alan görevli dolduruyor hocam
-
Evine kağıt gelen oldu mu? bana az önce geldi.
-
@genclerbirlikli bana da geldi hocam öğlenden önce
-
@siyasallı haydi hayırlı olsun o zaman darısı kazandınız zarfına
-
@genclerbirlikli inşaallah hocam cümlemize