İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@antireferans form gönderilmiyor ama bi an önce çıktısını alın, başvuru süresi dolunca alınamayacak çünkü
-
@hadinbahım ekleye bas biraz bekle. geç algılıyor
-
Arkadaşlar ileri diom snra sayfa kapanio ya nasl yapilcak tlfnda denedim o da olmadı
-
@ltfye diploma fotoğrafının boyutu fazla olmasın en fazla 1 mb filan olsun daha fazla olursa sistem yavaşlayıp sayfadan atıyor
-
Hakkımda bilgi verecek kişi sayısını 1 kişi olarak yazdım. 2 kişi yazmamam başvurumu sıkıntıya sokar mı ??
-
Sizce 87.96 puan ve 385. Siralama ile bana gelir mi?
-
@slutskyy @genclerbirlikli hocam az önceki soruma sana zahmet cevap verir misin ?
-
@slutskyy sokmaz hocam en fazla 2 diyordu hatırladığım kadarıyla, bi sorun olmaz. Çıktı almayı unutmayın yalniz
-
@genclerbirlikli Aldım Hocam eyvallah. Cansın:)
-
@slutskyy ne demek hocam, başarılar
-
Arkadaşlar diplomanın ön yüzünü yüklemek yeterli olur değil mi?
-
Yada okul tarafından onaylanmış aslı gibidirin resmini koysam?
-
@wickselll ben öyle yaptım. Acaba arkasını da mı yüklemek gerekiyor ??
-
@slutskyy, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@wickselll ben öyle yaptım. Acaba arkasını da mı yüklemek gerekiyor ??
Zaten anladığım kadarıyla tek evrak yükleniyor,başka bir şey yükleyince önce ki siliniyor.
-
Arkadaşlar kaydet dedikten sonra başka bilgisayardan girip çıktı alabiliyormuyuz
-
Guya yeni başlayıp, bu ilana başvuracak arkadaşlar, zorunlu görev ve hizmet süresi kısmında bizi ilgilendiren durum var mı acaba?
-
@bovaryy referans kısmı gözükmüyor arkadaşlar ben yanlış başvuru yapıp sistemi tekrar açtım referansi kaydettim yine de referans gözükmedi bunu sanırım listeler belli olduktan sonra çıktı alıp götürecegimiz zaman doldurunca dikkate alirlar
-
@demmahum zorunlu hizmete bir şey yazmadım ama "kamuda çalışıyor ise" kısmına "... Vergi Dairesi Başkanlığı (10.11.2018 tarihi itibariyle henüz göreve başlamadı), Gelir Uzman Yardımcısı" yazdım.
-
Arkadaşlar başvuru formunu yazdırdım ama alt kısımda ki yazılar ikinci sayfaya taştı. Bir sorun teşkil etmez heralde fikri olan var mı?
-
@wickselll etmez etmez bizimki de 2 sayfa şeklinde çıktı