İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@magduriibfli işi bulduk bir de yoğunluğu kaldı. bu tarz yazıları gördükçe garipsiyorum ya hem ilan diye bağırıyorsunuz ilan geliyor iş yükü çok diyorsunuz ben şuna inanıyorum ki kamudaki hiç bir meslek özelden daha ağır değil bu kadar endişeliysen sınava başvurma güzel kardeşim o işi hakkıyla yapabilecek kişilere yer açılsın...
-
@kazm dostum iş yükünün önemini çalişmaya başlayinca anlıyor insan . Bu gercekten önemli bi kıstas
-
@kazm hocam ailevi meseleler var bilmeden atip tutuyosunuz. Ben size sormadim pareto hocama sordum. Senin icin onemli olmayabilir ama benim icin onemli.
-
@paretowilfredo anlasilan bir sure daha boyle devam edecek. Neyse hayirlisi olsun hocam. En kotu ihtimal ilani es geceriz..
-
@magduriibfli Öyle gorunuyor dostum. Ancak yine de ozellikle mahalli idareler gibi sureklilik arz etmeyecegi kanaatindeyim. Tabi her meslegi icindeki insan cok daha iyi anlatir eger ki bir meslek mensubu yogunluktan sikayetciyse bunu kriter almak lazim. Hakkinda hayirlisi olsun dostum.
-
@paretowilfredo Allah razi olsun hocam tesekkur ederim cevapladiginiz icin
-
İlanın en altında yazan "Adayların kesin başarı puanının eşitliği halinde yabancı dil notu yüksek olan adaya öncelik verilir. " cümlesinde geçen yabancı dil notu hangi yabancı dil notu arkadaşlar ? İlanda yds sarti goremedim ustelik yazili sinav da yok sadece mulakat.
-
@slutsky YDS puanı olarak düşünülmüştür hocam. Kimde yüksekse o alınır.
-
sisteme girebilen varmı ?
-
Arkadaslar bilgi islemle konustum biraz önce sertifakali baglanti HATASI uzerine ugrastiklarini kisa zamanda cozeulecegini soylediler bilginize..
-
evrakları mulakata giderkene goturecegiz ilk defa bi basvuruya posta ucreti odemıycez
-
@ahobaba O NERDEN ÇIKTI
-
E-işlerine yönlndiyor kullanici adı şifre?
-
GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAVINA KATILMAK İÇİN BAŞVURU SIRASINDA
ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER
Giriş (Sözlü) Sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, Bakanlığımız
(www.icisleri.gov.tr) internet sitesinde ilan edilerek belirtilecek tarihler arasında, istenilecek
diğer belgeler ile birlikte aşağıdaki belgeleri ilgili sınav bürosuna elden teslim edeceklerdir. -
Belge yollamicaz mi arkadaslar simdi
-
listeye kalabilirsek belgeleri elden teslim edicez. ya da noter vekaletiyle başka birine de verdirebiliriz.
-
8-12 Ocak intenetten başvuru
16 Ocak listenin ilanı
7-9 Şubat Evrak teslimiAyrıntılar ilanda yazıyor hocam.Önce e-devlet başvurusu yapılacak.Sınava girmeye hak kazananlar evrak teslimi yapacak.
-
Sınava girmeye hak kazananlar , normalde postayla gönderilecek olan evrakları elden teslim edicek
Yani sadece evrak teslimi için kuruma gideceksiniz + mülakat daha sonra ve onun için tekrar gideceksiniz -
@luthor tesekkurler hocam sagolun
-
Yapabilen oldu mu başvuruyu