İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
ben daha önce yazmıştım yine yazayım, son 10 kişilik alımda 2015-2016 puan türü kullanılmıştı. 60 kişilik mülakat listesi 2016 sınavının 82. sırasına gelmişti en son. 2015'ten 5-6 kişi listedeydi.
-
@royali hocam kusura bakma ama bal gibi de herkes her yere başvuruyor. Utanmayip ayni gun olan 3 sinava basvuruyolar sen ne diyosun
-
Durum şu ki bundan sonra herkes p23 puanı odaklı çalışacak
-
Bu p30 p31 p32 p33 puan türleri ne işe yarar?
-
Puan 89.87 sıralama 190 benim bile umudum yok ve çok beklediğim bir ilandi. Bütün puan türlerim yüksekken puan türünün değişip 23 olması da benim şanssızlığım diyorum artık. Son ilanı da 1 puanla kacirmistim. İnşallah gelir.
-
Arkadaşlar tek merak ettiğim turne süresi uzun mu. Diğer türlü zaten 3600 ek göstergeye tabi bir meslek güzel bir meslek olarak duydum. Ancak turne süresine dair hiç bir bilgim yok bilgilendiren olursa sevinirim.
-
YİNE İLK 200 KİŞİ İÇİN BİR İLAN
-
@paca08 2 ay kadar olduğunu duymuştum çalışan arkadaşlardan
-
P23 puanı yüksek olup da ilgili fakültelerden birinden mezun olmayan, bu sınava girmeyi hiç düşünmeyen, bu sınavdan hiç haberi olmayan, başka bir kurumda çalıştığı için bu sınava girmeyecek olan veya baska bir ilan bekleyen kişilerin toplam sayısı dikkate alındığında ve tek yılın KPSS puanının başvuruda kullanılabileceği de düşünüldüğünde sıralama 300'e kadar düşebilir diye zannediyordum.
-
Arkadaşlar şahsi görüşüm puanı 85 ve üzeri olan herkes başvursun neyin ne olacağını kestirmek şu süreçte çok zor. Sıralamaları etkileyen türlü faktörler olacaktır. Yayılan olumsuz düşüncelerden ötürü başvurmazsınız sonra bi sürpriz olmuş bakmışsınız sınav kaçmış. Başvursanız En fazla ne kaybedersiniz ki? Başvuru İçin giden paraya da bu kadar üzülmeyin lütfen. Sanki her gün ilan geliyomuş gibi büyütmeyin yani bu parayı. Özellikle söylediğim puan bandında olup işsiz olan arkadaşlar bu yazımı dikkate alsın gerisi nasip.
-
@aday-memur, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
Arkadaşlar şahsi görüşüm puanı 85 ve üzeri olan herkes başvursun neyin ne olacağını kestirmek şu süreçte çok zor. Sıralamaları etkileyen türlü faktörler olacaktır. Yayılan olumsuz düşüncelerden ötürü başvurmazsınız sonra bi sürpriz olmuş bakmışsınız sınav kaçmış. Başvursanız En fazla ne kaybedersiniz ki? Başvuru İçin giden paraya da bu kadar üzülmeyin lütfen. Sanki her gün ilan geliyomuş gibi büyütmeyin yani bu parayı. Özellikle söylediğim puan bandında olup işsiz olan arkadaşlar bu yazımı dikkate alsın gerisi nasip.
Herkes basvurmasin gercekten calisacaklar basvursun. Keyfi basvurular olmasin bi bakayim neymis diyenler basvurmasin. Olay Elden belge teslimine gelince vazgececekler basvurmasin. Turnesi var şusu var busu var diye mizikçilik etmeyecekler basvursun. Listeye girip de mülakata gitmeyecekler başvurmasin. Benzer kadrolarda 3600 e tabi olanlar keske hic basvurmasa da işsizler basvursa. Basvururken iki kere düşünsün bazıları derim ben.
-
@shady1 dostum yazımda işsizler konusunun üstünde az da olsa baskı yapmaya çalıştım ve sizinde söylediklerinize can-ı gönülden katılıyorum. Bu şekilde listeye girip keyfi olarak sınava girmemeyi alışkanlık haline getirmiş bencillik kokusu üzerine sinmiş insanlara da Şunu söyleyim “allah mühlet verir ama ihmal etmez”. Neyse. Aslında benim dikkatimi çeken önemli bi husus daha var. İlan gelmesini müteakip forumda taban puanın yüksek kapatacağı algısı hızla yayılıyor(bilinçli veya bilinçsiz) ve bu durumun da insanları başvuru yapmaktan alıkoyabileceğini düşünüyorum. Bu konuda 84~87 puan bandında bulunan İŞSİZ arkadaşlarıma tavsiyem sakın ha bu söylemlere çok da aldırış edip de başvuru yapmaktan kaçınmayın unutmayın ki sizin daha çok ihtiyacınız var. Gelip gelmemesi tabiki de önemli ama siz üzerinize düşeni yapın ve başvurun.
-
Sabırlı olun biraz. Evet bugün olsa 90la kapatır. Ama 8 Ocaga kadar çok şey değişir. Siz çalışmalarınıza devam edin
-
@shady1 inşallah dediğiniz gibi yaparlar yoksa boşu boşuna sınırda kalıp giremeyeceğiz umarım bu belge teslimini göz önüne alırlar
-
gördüğüm puan türüyle şoka girdim.
-
kesin bir sinav duyumunu bi basik acip paylastim admin kaldirmis neden millet?
-
@bahad4r hayırdır hocam ne sınavı ne duyumu
-
yanlış anlamadıysam btk ilanı. 15 kişi 20 katı 50 soru test.
-
@kombassankoma hadii btk da mi teste dönüyor puan turu belli mi ?
-
@shady1 p48 yazmıştı. geçen 5 kişilik alımda dil puansız 50 soruluk testmiş yanılmıyorsam