İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@kombassankoma aldigim duyumlara gore p48 in yaninda p3 varmis . Iste bu her seyi degistirir yine bir p3 sacmaligi geliyor
-
@shady1 hocam o mühendislik alanı ile ilgilidir. tek iibf alımı olmaz, 20-30 tane de mühendis ve hukukçu alımı da yaparlar hep öyle yapıyorlar.
-
Şimdi bu alım için p23 caiz mi ?
-
Haklıymış p3 ve p48 BTK
-
İlan geldi 18 kişi de p3 ne alaka diye sormadan edemiyor insan.
-
@kombassankoma patladık çok şaşırdım gerçekten ama kimden normal bir şey bekliyoruz ki biz.
-
@aday-memur ne alaka p3 ile p48 ya kurum ne istediğini bilmiyor sanırım
-
@kazm neyse dua edelim de sadece p3 demedi
-
izmir grup başkanlığj var mıdır? görev yeri sadece ankara mıdır?
-
şu elden evrak teslim olayını vekaletname ile çözemez miyiz? arıyorum telefona bakan yok bakanlıkta.
-
@paretowilfredo hocam gecen sene 60 kisi cagirilmisti sinava puan veya siralama kacla kapatti acaba?
-
@terkiphatasi Dostum geçen yıl 10 kişi için çıkılan alımda 60.kişinin puanı 91,287 idi. O da 2016 puanıyla 85. sıraya tekabül ediyordu. KPSS P59 puan türü için.
-
@paretowilfredo pei yine boyle arada evrak teskim etmek gibi zorlayici bi sart var miydi? Bu sart siralamayi 400 lere düşürür mü?
-
@terkiphatasi Şartı hatırlamıyorum dostum bunun için sana eski başlığı bırakayım bi göz at ilana şu an bakamıyorum ben detaylarına. Ancak şunu söyleyeyim şu işsizlik koşullarında kimse bu hiçbir koşulda -çok çok imkanı kısıtlı değilse- geri durmaz bence.
Başlığı bırakmayı unutmuşum buyur dostum: http://forum.tercihiniyap.net/topic/209/i̇çi̇şleri̇-bakanliği-dernekler-denetçi̇-yardimciliği-alim-i̇lani
-
@paretowilfredo hocam aralık itibarıyla tecil im bitti mart sonuna kadar askerlik işlemlerimi yaptırıp mayısta askere gideceğim bu zaman içerisinde bu mülakata girebilir miyim?
-
@banshe Dostum mülakat ile alakalı olarak kurumun yaklaşımı için arayıp sormak daha makul olur bence. Yanlış yönlendirmek istemem. Ancak askerden gelebilme kısmı birliğe bağlı biraz, gelebilen arkadaşlarım oldu daha önce sınava mülakata izin alarak.
-
@terkiphatasi şartlar aynıydı hocam
-
-
@paretowilfredo hocam dernekler denetciliginin oldukca yogun calistigini, surekli turnelerde oldugunu duydum. 2 promosyon once işe baslayan biri söyledi. Istanbuldan ve bursadan cikamiyoruz nasil Ankarada calisiyoruz anlamiyorum dedi. Bu kadar yogun mu gercekten? Ne guzel siralamam yetiyo diye sevinmistim. Sevincim kursağımda kaldi resmen
-
@magduriibfli Dostum dönemine göre değişebilir bu durum. Yoğun olduğu dönemlerden birindeyiz şu an evet. Özellikle derneklerin çok yoğun incelendiği bir zamandayız ve bu iş de Dernekler Denetçileri'ne düşüyor. Zaman içerisinde yük hafifleyebilir tabi bunu bilemeyiz.