İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@hadinbahım BASVURU yaparken belge gondermiyoz sadece orayı gormustum . listeye girince gonderiyomusuz yeni farkettim
-
Arkadaslar diploma yükleme kısmına e devletteki mezun belgesini mi koydunuz yoksa diplomanin direk resmini çekip mi attiniz
-
@slutsky başvuru formunda YDS puanımiz da cikiyor geçmiş yıllarda girdiğimiz ..
-
Tamalanan başvuru belgesinde fotografımız yok değil mi arkadaşlar ? Gözümden kaçmış olabilir diye sormak istedim. Ben foto yüklemedim. Siz yüklediniz mi ?
-
@isimsiz Hayır foto yükleme yoktu.hocam diplomayi ne yüklediniz e-devletteki mezuniyet belgesini mi yoksa kendiniz mi çekip atınız?
-
@olursaolur telefondan çekip öyle yükledim hocam
-
site fecaat yalnız, sinir ediyor insanı.
-
Bugün başvuru yapabilen oldu mu sabahtan beri kimlik bilgilerinden sonraki sayfaya geçemiyorum
-
@macmohan2 site çok yavaş bende kaç kez denedim olmadı
-
başvuruyu yapabilen ?
-
Mobilden başvuruyu yaptım onayladım, başvuru formunu pdf olarak indirecektim indir butonuna tıkladım sonra da sayfayı kapattım fakat başvuru formu inmemiş. Ne yapabilirim?
-
@erkan bilgisayardan gir. son kısma bak orada olabilir
-
Şu sitelerin başvuru ekranını bir düzenleyemediler. Kurumların çoğunda en az 1 saat başvuru problemi yaşanıyor. Bir de her seferinde özgeçmiş kısmını sil baştan düşünmek bu sürecin en boğucu tarafı
-
Arkadaşlar referans kısmına bir kişi yazmıştım ama onayladıktan sonra gözükmedi.Bi sıkıntı olurmu geri de değiştiremiyom.
-
@bovaryy aynı durum bende de oldu
-
Ben böyle sitenin...... Ekle butonu çalışmıyor
-
Referans eklenmiyor. Ondan sonra başvuruyu geçersiz kilacaklar.
-
Formu simdilik biyere gondermiyoruz dimi arkadaslar?
-
zorlayın arkadaşlar ekle butonu çalışıyor. ben ikinci seferde başardım dün.
-
Arkadaşlar başvuru yapabilen var mı İki gündür çıldırcam ya sürekli hata dio geri atiyo sistem