İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
@pareto_wilfredo üstad yeterlikte yds şartı var mı? 2. sorum turne süreleri ne kadar?
-
@inflexible, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@isimsiz geçen alımda 60kişi çağrılmış 91.2yle kapatmış
Yine 90larla kapatir. 90 üstüne hayirli olsun
-
Bende bu türden denklemleri hep iki katı üzerinden kuruyorum. 1862 = 216. sıra içerisinde herkese gelir. Fazlasına gelir mi? derseniz orada da en fazla %20 fazla olarak düşünüyorum. Bu hesapta 43 kişi daha eklersek en fazla 259. sıradan giriş olur. Daha da altı olmayacağını düşünüyorum.
-
@hattorihanzo Kesin diyemesek de mümkün dostum.
-
Geldi gönlümün efendisi.
-
@paretowilfredo cevap icin tesekkurler bi ricam olcak sitenin uygulamasini yapsaniz guzelce indirsek googledan can cekiserek yazmasak güzel olmazmi temiz temiz uygulamadan mis gibi
-
@inflexible Elden teslim şartı ilk başvuruda değil, internetten yapılan ilk başvuru sonucu liste açıklandıktan sonra fire verilmesine neden olacak. İlk başvuruda ise ne kadar fire vereceği 2016 KPSS ile 2017 KPSS'ye girdikten sonra işe alınanlar ve Sayıştay için özellikle KPSS'ye girenlerin miktarına bağlı. Çünkü bu kişiler kesinlikle başvuramayacak ama doğal olarak rakamını bilmediğimizden kimse kapatacağı puanı, sırayı net olarak bilemez. Şansınızı deneyin dedim. İlk 200 garanti gözüyle baksın, ilk 200'e yakın olanlar umutlansın, ilk 450 de şansını denesin, altındakiler ise hiç zahmet etmesin. İlk 450 derken fazla iyimser davranıyorum ancak n'olur n'olmaz beddua almayalım Yoksa deneyimlerime göre internetten başvurulan sınavlara hep başvuru çok oluyor ve sonrasında katılım düşük oluyor. Ancak elden ya da postayla başvurulan sınavlara zaten o kadar zahmet edenler bir aksilik olmazsa girdiği için katılım yüksek oluyor.
@luthor Evet, İçişleri uzman yrd., ab uzman yrd., avukat ve denetçi alımlarında hep aynı yol izlenir.
@isimsiz Teşekkür ederim. Sıranıza kesin diyemem ama çok yüksek ihtimal sıra gelir diyebilirim
@jungss Dernekler Denetçisi olarak atanmak için yeterliliği verirken dil şartı aranmaz. O nedenle işe girenlerin çoğunun YDS puanı 70 altında oluyor. Çünkü YDS puanı 70 altında olup yüksek puan yapan adaylar direkt bu ilana saldırıyor
-
@hattorihanzo "Eğer sahnede silah görünmüşse sonraki sahnelerde mutlaka patlar" gibi bir söz vardı yani o link e devlette yer almışsa mutlaka kullanılacaktır bence yakın bir zamanda onunda ilanını görürüz.
-
Maaşı ne kadar.
-
İçişleri Bakanlığı p23 puan türü ile ne yapmak istemektedir ? Nereye varmak istemektedir? Girecek arkadaşlara hayırlı olsun .
-
@aslan-reyiz p3 istemedigine dua edin hocam
-
@shady1, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@aslan-reyiz p3 istemedigine dua edin hocam
Boşuna kamu çözdük valla beklenti kamu puan türlerinden biri olabilir yönündeydi önceki alımda p59 da kamu vardı hayırlısı artık
-
@haha ocak maaşı enf da katarsak 4579 olacaktır.
-
Arkadaşlar şöyle bir durum var dernekler ve mahalli zaten daha öncedende kamu puanıyla almıyordu
-
- sıradayım ne dersiniz ?
-
@sınavuzmanyrd mahalli idareler p45 alıyordu yüzde 20 kamu var onda. Derneklerde de yüzde 10 kamu vardı
-
Arkadaşlar yuksek kapatır diye düşünerek basvurmamazlik etmeyin. Her ilanı kendine özgü bir kitlesi vardır. O yüzden başka ilanlarla karşılaştırıp 90 puanla kapatır demeyin. Mesela bnm 91 puanım var, ilk 100 içindeyim ve basvurmayacagim. Bu şekilde basvurmayacak çok kişi olur. Başvuruyu yapmayacak yüksek puanli 5 kişi tanıyorum.
-
@royali reyiz agzından bal damlıyo
-
@kombassankoma, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@sınavuzmanyrd mahalli idareler p45 alıyordu yüzde 20 kamu var onda. Derneklerde de yüzde 10 kamu vardı
Yanlış biliyormuşum kardeşler kusura bakmayın
-
@hiktisatci gerçekleri söylüyorum ki insanlar yoktan yere umutsuzluğa kapılmasın. Sinav ilanı veriliyor 200 kişilik, insanlar diyor ki ilk 250 ye ancak sira gelir. Oysa ilk puani yuksek olup da işi olanlar var, belli hedefler secip sadece onlara basvuranlar var ( üst kurullar). Sanki herkes her açılan sınava başvuruyormuş gibi algı yaratılıyor. İnsanları hüsrana uğratmaya hakkımız yok.