BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@aroma olur hocam tekrar gönderin
-
@hadinbahım ciddi misin ya hocam .artık göndermem büyük ihtimalle nasipte varsa olur artik
-
@aroma sorun olur mu değil başvurun kabul edilmez:) tekrar gönder
-
@kazm sorun zati başvurunn kabul edilmemesi hocam
-
@aroma neden göndermiyorsunuz, posta gideri sebebiyle mi, bence gönderin ilanlar bol kepçeden gelmiyor ki
-
@aroma siz bilirsiniz hocam
-
bir kaç tane a4 kağıt göndereceğiz 16,25 tl olmuş ücreti yazık çok yazık. üstelik kaç yıllık devletin kargosu( biliyorum yarısı özel) bir çok kargo şirketinden bile pahalı devlet vatandaşına yardım edeceğine daha nasıl kazıklarız daha nasıl daha çok vatandaşın sırtından geçiniriz derdinde. vallahi çok üzülüyorum bunları gördükçe bu olmamalı bu kadar olmamalı sadece bunda değil tüm alanlarda böyle neden böyle oldu niye bu kadar basit şeyler bile vatandaşa dert oldu gerçekten çok can sıkıcı bir durum konuyla alakası yok ama sebepsiz dile getirmek istedim bi gönderiyi okuyunca
-
@kazm hocam ilanlar gelmiyor ancak işsiziz sürekli kargo gönder sonu açıklanmayan sınavlar yoruyor ve bıkkınlık yaratıyor ama gidip rica ettim kargoyu açıp imzaladım. Sağolsunlar
-
@kazm bu arada yanlış etiketlemsim k bakmayın hocam ptt ye git gel yoruldum
-
bugun basvuru yaptım bende. Ama ihsan ismli bir arkadas 2016 puanıyla basvurmus gecersiz yazıyordu. Burdaysa tekrar basvurusunu yapsın ustumde kalmasın yazayım insallah gorur
-
@melikesysl Allah gönlünüze göre versin hocam. Rakibim demiyorsunuz hak geçmesin diye yazıyorsunuz. Böyle iyi insanların bir dakika işsiz dolaşmaması lazım
-
@melikesysl hadi yaa yazık valla inşallah okuyordur buraları...
-
Arkadaşlar şimdi beni bi görevli aradı sınav bilgilerim formda gözükmüyormuş doldurmamı söyledi explorer,chrome,mozilla hepsini denedim çıkış yapınca siliniyor sınav bilgileri kısmı lütfen yardımcı olur musunuz?
-
@kazm ben taahhütlü gönderdim 7 buçuğa 3 günde gitti
-
@hadinbahım ama belli olmaz siz yine aps yapın
-
@ihc42 hocam k sayfa sayfa kaydedip ilerleyin sorun olmaz
-
@aroma Yine olmadı hocam,çıkış yapınca siliniyor
-
Bu kadar başvuru yapılmış olduğuna göre p3 ten başvuran çok olmuştur.. anlaşılan bu dönem geçen dönemi aratmıcak ve yine ilan yüksek kapatacak. İş teftiş gibi sınav sıralarını boş bırakacak insanlar yüklenmemiştir umarım.
Tabi buna ek olarak gky puanıyla çağıran KGK sınavına gelmeyen gelip te kalem oynatmadan çıkan adayların da başvuracağını düşünürsek iş daha bi vahim. işin içine p3 girdiği için 89~90 bandında bekliyorum. Tabi süreç devam ediyor daha artabilir. Ve ben bunları Düşündükçe Sinirlerim bozuluyor iyice, nerden bulaştım KPSS ye Girdiğime gireceğime bin pişman oldum. Sabahtan beri; bu sene gelen tüm ilanları analiz edip kaçla kapatmış hangi puan türü onun analizini yaptım resmen kafayı yedim ya.
Bu arada SGK müfettişlik İçin taban puanı çalışmasını bitirdim 87,6~88,2 arası
Madem ilan gelmiyor bende faydalı işlerle uğraşayım dedim(korkmayın delirmedim henüz️️) -
Sınav test mi klasik mi ?
-
@aday-memur hocam bir çalışmada guy yedekler için yapsan hayra girersin valla belirsizlik öldürdü bizi