BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Iibf olarak p3'ten de başvurabiliyoruz dimi? Kpss puanı olarak sadece p3 puanımı yazdim.
Ayrica posta ile gonderenlerin noter onayli diye yaziyordu noterden hicbir belgeyi onaylatmadan gonderdim benim gibi gonderen var mi ? -
@orion e devlet kabul ediliyor demişlerdi forumda eğer yanıltıcı bir bilgi değilse , telefonlarada bakmıyorlar ben edevlet gönderdim kabul ederler die düşünüyorum
-
@maxmin edevlet olarak gonderdim telefonda sordum kabul ediliyor dediler zaten ancak noter onayli hicbir islem yapmadim postayla gonderdigim halde.p3 puanimi yazdim sadece p47 yazmadim ikisinden biriyle basvurabiliyoruz diye dogru yaptim umarim
-
.........
-
@kelaynak yok oyle bir sorun olmadi
-
.........
-
@kelaynak iibf olarak p3ten basvurdum bir sorun olmuyor kabul ediliyordu dimi
-
@orion tabiki p3 veya p48 istediğinizi kullanabilirsiniz
-
Arkadaslar başvuruyu kaydediyorum, yazdırdım da ancak tekrar girdiğimde hiçbirşey doldurmamış gibi. Sizde de böyle mi?
-
Merhaba Arkadaşlar, geçen yılki BTK bilişim uzman yardımcılığı sınavında 2015 ve 2016 yılı KPSS puanları ile başvuru yapılabileceğini belirtmişlerdi. Bu yeni alımda ise sadece 2017 KPSS A sınav puanları ile başvuru yapılabileceğini belirtmişler. Emin olamadığım için soruyorum. 2016 KPSS P3 -P2 puanı ile başvuru yapamıyor muyuz ? P3 puan türü sadece genel yetenek - genel kültür olduğu için 2016 KPSS P3 puanları ile de başvurunun kabul olması gerekmiyor mu ?
-
@baslan yok 2017 sadece
-
@hiktisatci evet aynen
-
Kaçla kapatır acaba? Geçen sınava sosyal bilimlerden p40la 100 kişi çağırmışlar 85le kapatmış.
-
@qrats gecen sene p40 85.1 olan kısının sıralaması asagı yukarı 900 lerde ona gore hesap edin hocam
-
formu doldurup kaydediyorum ve çıktı almaya çalıştığımda adres, kan grubu, doğum tarihi çıkmazken eğitim, sınav bilgisi, referans kısmı çıkıyor. Oturumu kapatıp yeniden girdiğimde çıkmayan bilgileri yeniden girerken çıkan bilgiler sistemde olduğu gibi duruyor. Int. Explorer kullanıyorum. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı? Nerede hata yapıyorum acaba?
-
@islimbot Ben chrome'dan yaptım bir sorun çıkmadı. Dün yolladım bile.
-
@nfs Teşekkürler. Şimdi ben de chrome kullanınca sorun çözüldü
-
arkadaşlar başvuru yaparken gmail adresimin şifresini kabul etmiyor yeni kayıt için mevcut mail adresini mi girecegiz yoksa yeni mail mi alacağım yardımcı olur musunuz?
-
@25torsteinn büyük küçük harf ve sayı kullanabilirsiniz ama kesin "?_-!" gibi işaretler olsun. Yine aktive edilmemiş olabilir.
-
özellikle mühendis arkadaşlar, yaptığınız stajları iş deneyimi kısmına mı eklediniz?