BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Bana kalırsa çağrılacak kişilerin sayısına binaen söylüyorum: hukuk ve mühendislik alanlarında başvuran herkes sınava çağrılacak. Kontenjanların dolduğunu düşünmüyorum.
-
Geçen sene kaçla kapamış acaba bilen var mı ve p3 istemişler mi yoksa tek puan türümüymüş ?
-
@macmohan2 85 le kapatmış sıralama da 1000 civarına tekamül ediyor. Tek puan türü istemişler p48 le aynı sadece %10 dil var. Ayrıca 2015 2016 puanları çağrılmış onuda göz ardı etmemek lazım.
-
Sonuca nerden bakilio ben göremedim
-
@ltfye arkadaş eski sonucu söylemiş yenisi henüz açıklanmadı
-
@beşiktaş1903 aynen yazıyı görünce heycan ve korku ile üst kısma bakmadm snra farkettm
-
sınava girmeye hak kazananlar listesi ne zaman açıklanacak arkadaşlar?
-
ya ben sifremi unuttum arkadaslar unuttum diye bir bolum de yok nasil yapabilirim
-
Ne zaman açıklanacak bu liste sınava 19 gün kaldı liste yok ortada
-
Herşeyi ile süreç kabak tadı verdi ve sıkıyor artık allah sabır versin bizlere
-
Kurumu arayıp soran oldu mu?
-
88 e gelir mi ? gelmez diye çalışmıyorum
-
@iibfli_keynes 87 kusurle gelmez diyorum bende kendime bi açıklansa da kanun baksam ..
-
@iibfli_keynes Hocam niye gelmesin ??
-
@slutskyy 89 lu bişeyle kapatır gibi geliyor ama umarım yanılırım daha düşük kapatır .
-
@iibfli_keynes kyk yi kriter alırsak 87 kusurle kapattı 300 kişi için, 89 yüksek sanki ama belli de olmaz.kyk geç açıklıyor ama en azından listenin açıklanacağı gün belliydi ikide bir forma girmek zorunda kalmıyordum
-
@aroma Kyk'a 500 kişi girdi
-
@aroma 85 le kapadı kyk
-
Bu arada kik 4 puan türü 160 kişilik çağrıda 87 ile kapattı kaçla kapatabileceği konusunda fikir verebilir belki
-
@macmohan2 Kik 88.7 ile kapattı diye biliyorum