BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@qrats gelmez
-
Bende p3 den başvurdum buna
-
Liste ne zaman açıklanır ki?
-
P3 ve İngilizce kaç tane sınav kaçırtti bana sayamadım umarım bu da kaçmaz. Gsb denetciyi müfettişliği P48 den alıp uzmanı P3 ten aliyo ya gel de yanma
-
P3ü P48 inden yüksek olanlara imreniyorum gerçekten.Helal olsun valla.
-
keşke baksaymışınız gy gk da alanı yapan türkçe matematikten toplam 50 yi rahat görür vatandaşllık da 12 - 15 arası alana çalışan çıkartır tarih coğrafya toplam 20 çıksa bu sene 85 i görürdü ki alan a getirisi de iyi oldu benim p3 0,1 daha iyi bu ilan gy gk alan karışık tam benlik aslında inşallah gelir
-
@beşiktaş1903 hakkınızda hayırlısı olsun
-
@beşiktaş1903 sizin p3 90+ mi ?
-
@brzezinski yok hocam değil ama bu ilan 90+ kapatması bence çok olası değil
-
@beşiktaş1903 Bana da ole geliyor da p3 de olunca p48 yaninda keza p3le basvuran da az değil gibi
-
@brzezinski başlarda olsa alanı iyi olmayanlar bir heves girerdi ki kgk da gördük bunu 15 dk da çıkanlar oldu şuanda p3 den başvuranların büyük bir kısmının 48 i de iyi olacak çok uçurum olacağını düşünmüyorum açıkcası
-
@beşiktaş1903 aynen kgk da zaten mülakata kalan sayidan belli idi ne olduğu üstüne puan verip gecirdik demis komisyon .. 48 le p3 paralel gerçi dediginiz gibi cok ucurum olmaz da yine oynayacagi asikar gibi taban puanda
-
sizce kaçla kapar
-
@brzezinski olabilir anlarız bir haftaya falan geçen sene 1 hafta sonra açıklamışlar inşallah bu sene de uzatmazlar
-
87 makul gibime geliyor ama kestirmesi gerçekten güç
-
@beşiktaş1903 çarsamba belli olur
-
Sinav hizmetleriyle konustum az once tahmini olarak haftaya aciklanir sinava gireceklerin listesi dedi
-
Mühendislikten kaç başvuru var acaba
-
@hüseyin puan mühendislikten 75 lere düşecektir
-
Uluslarasi hukuka nerden calisilmasi lazim arkadaslar var mi bilgisi olan. Kaynak vs.