BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@macmohan2 4 puan türünden 3 ü birbirine çok yakındı. Hatta sıralamalarım bile aynıydı o derece, o yüzden 2 puan türü diyebiliriz
-
@luthor haklısınız hocam yanlış yazmışım 88.7
-
@genclerbirlikli haklısınız hocam ama ben şu süreçte p3 ve p48 i aşağı yukarı yakın olan kişilerin çoğunlukla başvuracağını düşünüyorum tabi herşey olabilir ihtimal konuşuyoruz
-
@macmohan2 yani evet, yine ben 86-87 gibi kapatacağını düşünüyorum
-
@buhara denetçilik kastettim yanlış yazmsm 86 kusurle kapattı 300 kişiydi galiba
-
@genclerbirlikli bencede 87 kusurle olur max ancak o kusurle kaybedebilirim hayırlısı olsun
-
Kuruma ulaşabilen var mı listeyi sormak için
-
@luthor Birkaç kez aradım fakat sınav birimi cevap vermiyor. Son gün başvuru yaparken, liste ve sınavın içeriği ile ilgili bilgi kısmı haftaya açıklanır demişlerdi.
-
@fiscaldrag numarayı paylaşır msn arayalım bizde
-
@aroma
0312 294 72 00 -
Açmıyolar teli yakındır açiklanması
-
@fiscaldrag cevap veren yok
-
Bu numarayı ilk zamanlar e-devlet mezuniyet belgesini sormak için defalarca aradım ama açmıyorlar.
-
Bugün açıklanacak arkadaşlar,görüştüm söylediğiniz numarayla.Bugün açıklanacak siteyi takip edin dediler.
-
@av-ssualp ben de aynısını yaşıyorum nasıl yaptınız acaba
-
@betbet19 valla hocam bir yol bulamadim umarim liste acik listedir sifremi sifirlayamadm
-
@av-ssualp ben şifremi doğru girdiğime eminim. yine de hatalı diyor, giriş yapamıyorum:) acaba listeye giremedik de bizi sildiler mi hepten
-
Bende giriş yapıyorum başvuru süreci bitmiştir diye hata veriyor.Sisteme girmiyor.
-
umarim sistem acik olmadigi icin giremiyoruzdur ozaman sistemden atildiysak sasirmam bilim sanayi bakanliginin 1 ay icinde yeniden actigi uzmanlik basvurusunda sistem beni atmisti bu da olabilir neden olmasin
-
Sisteme girebilen var mı?(btk kariyere)