BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@accosator eyw hocam
-
@accosator rakibin şu anda ptt ye doğru yol alıyor hayırlı olması dieğiyle
-
@kazm :):):):) deli :):):) çabuk geri dön :):):)
-
@blackmirror Ben de öyle yaptım. Sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar sisteme diploma falan yüklememiz gerekiyo mu,başvuru sayfasında ek belgeler falan yazan kısma,bide referans yazmadan kaydedebildim formu sıkıntı olur mu acaba yazmadan başvuran oldu mu hiç ?
-
@pawnex bende yazmadan başvurdum zorunlu alan olsa başvurulmazdı
-
Arkadaşlar uluslararası hukuk için nerden çalışabiliriz ?
-
listeler ne zaman açıklanır
-
Başvurunun son günü bugün müydü yarın mı arkadaşlar?
-
@fabercastell Geçen sene belge teslim tarihinden 1 hafta sonra açıklandı. Bu sene de öyle yaparlarsa açıklanma günü için 24 Ocak Çarşamba'yı gösterebiliriz. Ancak Mühendislikten sadece tek yıl puanlarının geçerli olmasından ötürü başvuran herkes mülakata kalacaktır ve hatta az sayıda boş sınav kontenjanı bile kalacaktır. Bu nedenle mühendislikten başvuran kimse bana gelir mi diye tereddüde düşmesin.
-
@odtusiky İİBF başvurusunda da geçen yıldan eleman yok
-
@odtüsbky pardon ben yanlış okumuşum
-
@odtüsbky tesekkür ederim
-
@odtüsbky sadece 2017 KPSS A puanları kullanım zorunluluğu sadece mühendislikte mi var ? Hukuk alanında yok mu ?
-
@baslan Her 3 alanda da mevcut ancak mühendisler, genellikle a grubundan ziyade b grubu odaklı sadece çift yıllarda girdiği için sadece bu seneye özgü tek puan kullanımı uygulamasından ötürü kontenjanı dolduramayacaklar. Hukuktan ise kontenjan dolacak ancak 70'e yakın ve oldukça düşük bir puanla kapatacak. İİBF için hiçbir net tahmin yapılamaz ve zaten A grubu alımların omurgasını İİBF'liler oluşturduğu için on bir yılın ya da iki yılın puanlarının geçerli olması kontenjanı değil de sadece taban puanı etkiliyor...
-
En son başvuru sayısı kaç bilen var mı bugün başvuru yapan oldu mu İİBF için
-
Bugün evrakları teslim ederken sınav klasik mi olacak diye sordum. Belli değil dedi görevli. Ben sınavın test olacağını düşünüyorum. Nedeni gelirsek sınavda GK-GY var. Kaymakamlık dışında GK-GY ile klasik sınav yapan kurum belki bir iki tane daha vardır. Bir diğer neden ise geçen yılda aynı konular vardı ve yine sınav için 2 gün belirlenmişti. Yani 11-12/02/2017 tarihleri arasında sınav yapılmıştı. Bu senede yine 2 güne yayıldığından sınavın klasik olacağını düşünen arkadaşlar var. Son olarak haftaya listeler açıklanacakmış bilginiz olsun. Hayırlısı neyse o olsun şimdiden.
-
@paca08 muhtemelen geçen seneki gibi test olur diyorum bende ancak hem gygk var hem kurum ile ilgili mevzuat falan hemde tüm alan dersleri ve 50 soru deniyor ağırlıklarıda belirsiz enterasan şeyler olucak gibi
-
@maxmin kör dövüşü derler buna İlginç bir sınav olucak. Bekleyip görelim
-
@paca08 hocam başvuru sayısı ile ilgili bir malumatınız var mı?
En azından kaçla kapatacağı ile ilgili öngörü söylediler mi