BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@macmohan2 hangisi sınav hocam
-
@iktisatcikiz onu bir tek allah bilir
-
@aday-memur p3 girmesi saçma oldu evet ama ben burdan 87-88 bekliyorum , sgk müfettişte ise inşallah söylediğiniz gelir bir ihtimal daha yüksek olur mu diyor insan çünkü
-
@varolistan estafurullah hocam tesekkur ederim. Rakip olarak bakmıyorum ben kimseye herkes calıstıgı kadar kazanıyor hepimiz aynı uzuntuleri yasıyoruz neticede boyle kucuk oyunlara gerek yok bence
-
@maxmin hocam müfettişliği şu an ki şartlara göre değerlendirmemek gerek çünkü Şubat ilk hafta gerek Sgk müfettişliği gerekse vmy sonuçlanmış olacağı İçin söylediğim puan limitlerini bu bağlamda değerlendirdim ki herhangi bir amaçsız başvuru yapılmaması durumunda bahsettiğim puan aralığı nokta atışı olacaktır.
BTK ya gelince herkesin bildiği bir örnek vereyim
Kyk yı düşünün mesela tek puan türünde 86,3 aşağısına inmedi
Tek puan türü
Test sınavı
En önemlisi 500 kişi çağırdı.
Bence gelen en iyi ilanlardan biriydi..
O yüzden Şimdi btk İçin pollyannacı olmak istemem
kesinlikle SINAVA GİRMEYİ DÜŞÜNENLER başvursun inşallah ben yanılırım ve burda çaresizce bekleyen kardeşlerime bir can suyu olur bu sınav. -
@aday-memur şimdi dikkatli okuyunca anladım hocam klasik şekildeymiş çoktan seçmeli ibaresi yok
-
@tunahanofficial sınava hangi alandan gireceğimizi seçme diye bi seçenek var mı ki ?
-
Dostlar, üye olunan dernek kısmı zorunlu görünüyordu ancak öyle bir durumum olmadigi için boş birakip kaydettim ve yolladim, bununla ilgili bir sorun olur mu, bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi rica etsem? teşekkürler.
-
@tuntirikos sorun olmaz
-
@aday-memur Teşekkürler
-
Herhangi bir kargo firmasıyla gönderebiliriz değil mi arkadaşlar?
-
@pottery postaya verin kargo sıkıntı olabilir. bazı kurumlar kargo almaz.
-
Kargolarda sıkıntı yok iki ayrı firmayla da gönderdim kabul etmeme diye bir durum yok kargo ,posta farketmiyor
-
Dostlar bu Medeni Kanun'da sadece başlangıç ve kişi hukuku belirtilmiş, eşya, aile ve miras hukuku yok o halde değil mi ?
-
@tuntirikos öyle ama çokta güvenmemeni öneririm belirtmediklerini de soruyolar
-
Arkadaşlar ,ben yeni yaptım başvuruyu göndereceğim de sadece temel bilgileri doldurdum ek bilgiler ,diğer bilgiler Vs .Boş bıraktım bi sorun olmaz deme
-
arkadaşlar evrak göndereceğim de eksik olmasın ben mi göremedim yoksa ilginç bir şekilde bu kurum fotoğraf istemiyor mu ? başvuru formu mezuniyet ve kpss sonuç yazmışlar?
-
@kazm istiyor. Formun en üst tarafında fotoğraf yükle kısmı var.
-
@accosator yok hocam o tamam sanal foto o onun haricinde ayrıca vesikalık istiyor mu acaba diye baktım göremedim
-
@kazm yok istemiyor