BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Arkadaslar diploma isini nasil cozulecek ankarada degilimki kurumca onayli ornegini gonderiyim aslinida gondermek istemem okul asli gibidir yapsa yada e devlet ciktisi oluyormuymus
-
@muhtar E-devlet oluyor hocam.Birkaç sayfa geriye giderseniz forumda 10 kişi falan olduğunu yazdı.Kuruma sormuşlar ve olduğu doğrultusunda cevap almışlar.
-
Ankara'dan Ankara'daki bir kuruma 5 tane kağıt postalıyorum ve 11.75 lira veriyorum.. Üstelik sınava girip giremeyeceğimiz de belli değil. Trajikomik
-
@dellafeu aps gönderiyorsunuz muhtemelen hocam. Taahütlü mektup gönderin o 7 küsür falan. Aps kadar hızlı değil ama sanırım 3 4 gün bile tutmuyor gitmesi.
-
Mezuniyet belgesini e devletten aldığımı gönderdim aps 16.25 olmuş arkadaşlar Maaşlara %5,69 zam kargoya %30 zam gelmiş
-
@nfs vallahi hocam hic bilmiyorum Aps diye belirtmedim normal postalanacak dedim ama öyle aldılar yılbasindan once de 9küsürdü zam gelmiş
-
@muhtar e devlet gönder hocam. noter onaylı 30 lira para verme boşuna
-
arkadaşlar gidip bizzat başvuru yaptım . Mezun belgesini yök'ten alıp gönderebilirsiniz.herkese başarılar.
-
kurumu arayıp da telefonu düşürebilen var mı? yani biri ile görüşebilen?
-
Arkadaşlar diploma için , üniversitenin onayladığı “aslı gibidir” damgalı diplomayı mı göndereyim yoksa e-devletten mi çıktı alıp göndereyim.Önceki mesajları da okudum kararsız kaldım.Ne yapmalıyım?
-
Başvuru sayısı 1000 geçmiş
-
@kpssa34 71 kişi için yazılı sınava çağrılacak max. kişi sayısı 1420 kişi değil mi?
-
@kpssa34, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Başvuru sayısı 1000 geçmiş
Nerden aldiniz bu bilgiyi?
-
@johnnash ifade şu şekilde: "b) Yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği" buna ek olarak aşağıda "Posta ile başvuru yapacak adaylar, belgelerin noter onaylı suretleri veya asılları ile başvuruda bulunabilirler. " ifadeleri yer almakta.
İlk cümledeki mezuniyet belgesinden kasıt e-devletten alabildiğimiz ise çıktısını alıp yollarız, gerek kalmaz diplomaya. Ama 2. cümle bulandırıyor ortalığı. Bulanıklıktan dolayı kurumu arıyorum santralden ötesine bağlanamıyorum, açan yok telefonu. Daha önce diplomam henüz hazır olmadığı için birkaç kuruma edevlet mezuniyet belgemle başvurdum ama hepsinde de öncesinde telefonla açıp yetkililere sorarak yaptım bu işi. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz? -
@terkiphatasi arayıp konustum çarşambaya kadar 2000 olur
-
Ben e devlettekini gönderdim valla
-
Arkadaşlar yazıcıdan siz de 2 sayfa olarak çıkardınız di mi?
-
Arkadaşlar btk sitesinden formu kaybettiğimiz de göndermiş oluyor mu kafama takıldı? Foto istemiyorum sanrim
-
@alexdesouza aynen 2 sayfa çıktı aldım ama değişebilir yüklenen bilgiye göre
-
Formu imzalamayı unuttum ancak postaladm kurumda cvp vermiyor sorun olur mu ?