BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@maxmin ben de yazıyordu valla. Bilemiyorum.
-
Yanıltmak istemem ama sanki yazıyordu bende. Ben belgeleri ilk gün elden verdim, elimde şu an suret yok, yoksa bakardım tekrardan.
-
Max min belki de ben yanlış hatirlıyorumdur
-
Formda üniversite yazmiyor lisans geciyor sadece
-
Özür diliyorum o zaman, kusura bakmayın
-
Bilgi teknolojisizliklerinin dibini yaşatan bu forma fotoyu nasıl yüklediniz acaba!?ne chrome'den ne de explorer'den yükle seçeneği açık değil
-
@del-piero Hocam ben telefondan yükledim siz de öyle yapın
-
@slutskyy Teşekkür ederim hocam hallettik..Yalnız şu başvuru formunun halini görünce gerçekten insan burasının ''tezatlıklar ülkesi'' olduğunu düşünüyor
-
Arkadaşlar formun neyi var?Çok eleştirildi ama ben olumsuz bir yanını görmedim.Eksik falan mı yaptım acaba
-
sınavda güvenlik önlemleri üst düzeyde alınıyor. Alyanslarınızı bile alıyorlar. 20 tane takım elbiseliyi başınıza dikiyorlar. kopya çekilmesin diye. sınavlar sandalye üzerinde gerçekleşiyor
elinize de bir dosya verip uğurluyorlar. -
sınav 2 gün mü sürüyor ?
-
iş deneyimim yok ama işe giriş tarihiyle işten ayrılış tarihini zorunlu tutmuşlar.Olmayan bir şeyi nasıl dolduracağız acaba gerçekten tuhaf
-
@iso22 valla sınav 2 gün sürüyor. böyle ise eğer test olması imkansız... klasik yapacaklar herhalde... telefonu da açmıyorlar. kuruma gidip soran var mı bu durumu
-
@inflexible Hocam o alanlar zorunlu değil aslında.Eğer sizin yoksa yazmak zorunda değilsiniz.Ancak iş deneyiminiz varsa çıkış tarihini belirtmek zorundasınız.Anladığım kadarıyla zorunlu alan göstermeleri bu mantıkla yapılmış.Mesela dernek üyeliğiniz varsa yazmak zorundasınız ancak yoksa gidip derneğe üye olacak değilsiniz öyle düşünün.Ama bunu belirtmeleri lazımdı ayrı mesele.
-
Arkadşlar adrese ne yazdınız? Şimdi ben postaya eskişehir yolu 10 kilometre mi yazacam bu ne saçma iş
-
Bana da bir arkadaş aynısını söyledi klasik diye
-
@alexdesouza evet hocam öyle eskişehir yolu 10.km no:276 çankaya/ankara ben ekstra bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu falan die isminide yazdım. Bu arada iş geçmişi olmayan ve dernek üyeliği bulunmayanlar vs bunlar zorunlu değil hiç dokunmazsanız sorun olmuyor
-
@luthor teşekkürler hocam. Amatörce yapılmış bir başvuru sistemi maalesef
-
Sınav test oldu bir önceki alımda. O alımda da iki gün yazıyordu sınav günü. Klasik sınav yapan kurumlar var ama bu onlardan biri değil.
-
@rmazandavulcusu bir arkadaş demişti mühendisliklere başka gün şeklinde gibi toplam 2 gün olur diye öyledir muhtemeln