BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@nurkaya kaydet e tıklayıp bekletebilirsin. Fakat başvuru süresini geçirmemeye dikkat etmek şartıyla.
-
sadece sınava basvuruda bile insanlara eziyet cektiriyorlar. gerisini düşünemiyorum
-
@aday-memur cok tesekkur ederim:)
-
adında teknoloji geçen bir kurumun başvuruda evrak teslimi istemesi ayrı bi garip.
-
3 gündür mobilden başvuramadım, resmi yuklememe ragmen resim yükleyiniz yazıyor, yazdıklarımı kaydetmiyor, her seferinde bilgiler siliniyor sonra tekrar yazıyorum. Kurumun adında bilgi teknolojileri gecmesi de ilginc gercekten
-
@sirius internet explorer kullan
-
Bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
-
arkadaşlar site açılmıyor girebilenler link atabilir mi ?
-
arkadaşlar lütfen bana fikir verin. p48 83.4 sıralama 2200 şansım var mı? çok heveslendim ama ders çalışmama değmeyecek gibi hissediyorum. o kadar düşmez sanırım dimi:/
-
@bdbd hocam konular zaten kpss konuları, ders çalışmaya değmemek olmaz sen ders çalışmana başla kpssye hazırlık olur en kötü.
-
@genclerbirlikli hocam girebilme ihtimalim var mı sizce ya siz baya bilgilisiniz bana bi yol gösterin
-
@bdbd aralıktaki gsb ilanlarına bakarsak açıkçası biraz zor. Onlar da 300-500 civarında çağırdılar ve 85-86 bandında kaldı. Siz çalışın gelirse girersiniz gelmezse kpss ve diğer sınavlara hazırlık olur boşa gitmez
-
@genclerbirlikli hocam 2 sene bitti benim kpssde. bu sene 3. senem bıktım artık. o yüzden umutla olabilir mi diye sordum ama zor gibi duruyor. sağolun yine de
-
Fotoyu face atın ordan tekrar indirin öyle yükleyin başvuru formuna
-
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Formun doldurdum çıktısını aldım fakat 2 sayfa tuttu ve ikinci sayfada sadece imza bölümü yer alıyor.Çıktıda mezun olduğum üniversitesi felan yazmıyor sadece giriş ve mezuniyet tarihim yer alıyor.Bi eksiklik söz konusu mu acaba göndermeden düzelteyim.
-
@ihc42 yazması lazım. Tekrar alın çıktınızı
-
Kpss puanı küsüratiyla yazilmıyor arkadaşlar yazabilen var mi
-
@wilfried nokta koyun arasına o şekilde yazıyor
-
ARKADAŞLAR MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR BEN MESELA SOSYAL BİLİMLER ALANINDAN BAŞVURU YAPACAĞIM LAKİN SİTEDE HANGİ ALANI SEÇECEĞİME DAİR BİR KUTUCUK GÖREMEDİM. NASIL OLACAK O İŞ ? EN SONDAKİ DİĞER BİLGİLER KISMINA MI EKLEMEMİZ GEREKİYOR YA DA DİĞER BİLGİLER KISMINA NE YAZDINIZ BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ ?
-
@ihc42 @accosator benimde çıktı formumda üniversitemin ismi falan yazmıyor sadece lisans tarihler fslan var normal değil mi bu durum yani ?