BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
- lı kısımlar şart arkadaslar. digerleri önemli değil. zaten sınavı geçmek dert :))
-
@galatasaray sizde yazdır deyinde üç sayfa mı çıktı? Bende iki sayfa yer aldı. O zaman diğer alanlardada bilgi yazdığınız için olmuştur sanırım
-
@tibeout aynen 3 cıktı. sertifika proje vs. vardı doldurdum.
-
E devlet diploma çıktısı
Kpss sonuç çıktısı
Başvurunun çıktısı(imzalı)Budur?
-
@paca08 daha önce sonava girmiş olduğunuz için size sormak istedim acaba gky den kaç soru gelmişti ?
-
@birmagdur, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 daha önce sonava girmiş olduğunuz için size sormak istedim acaba gky den kaç soru gelmişti ?
Hocam tam olarak hatırlamıyorum ama basit sorular vardı. Zaten anladığım kadarıyla belli bir oran yok bu sene farklı sayıda da sorabilirler.
-
@paca08 anladım teşekkürederim
-
e-devletten alınan diploma çıktısını kurum kabul ediyor mu ?
-
@yağmurgetiren Şu ana kadar e devletten alınan diploma veya mezuniyet belgesini kabul eden kuruma rastlamadım
-
@yağmurgetiren yukarda yazdılar kuruma sorduk kabul ediliyor diye
-
Eğitim bilgilerinde benim okudugum universitenin ismi listede yok?
-
@ygndz hocam benim de mezun olduğun üniversitenin ismi yok kurumu aradım cuma günü cevap veren olmadı
-
Arkadaşlar başvuru formunda puana dair birsey yok başka bir yerden ayrıca başvuru mu yapılıyor?
-
@elinor-ostrom okul adı(diğer) diye bi bolum varmis sonradan gordum oraya kendim yazdim ben okul ismini
-
@birmagdur sinav bilgileri kisminda puan var hocam
-
@ygndz ben de o şekilde yaptım ama sorun çıkar diye tereddüt ettim
-
KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı yeterli mi
-
@qmos başka bi yerden alınıyor mu ki Kpss sonuć belgesi?
-
formdaki dernek üyeliği ve proje kısmı zorunlu doldurulması gereken yer olarak gösterilmiş ama ben de bunlar yok ne yapmam lazım?
-
@mülkiyeli45 teşekkürler